Sukk…

Når man skal sette seg ned å gjøre studier, da oppdager man at bloggen har gått lenge for lut og kaldt vann, og bloglovin har 130 nye innlegg jeg ikke har fått med meg. Tydelig at jeg må holde både meg og bloggen mer oppdatert hele tiden, så jeg får konsentrert meg om studier når jeg setter av tid til det.

I dag har jeg begynt å snuse på muligheten til å ha et forum på bloggen. Jeg får så utrolig mange henvendelser for tiden. Tydelig at folk er kontaktsøkende, og jeg har lenge drømt om et eget nettsted der single damer med barn, barn i magen, barn i drømmene og så videre,  kan møtes, diskutere og treffes etter hvert. Det må være en så god løsning at man kan slippe litt på anonymiteten og derfor må det være lukket og kun for medlemmer i en gruppe. Det må være krav om at man faktisk er singel og innenfor målgruppen. Det må jo til for at alle skal føle seg trygge der. Litt vanskelig, men hadde vært bra. En drøm jeg har hatt lenge. Er det noen som vet noe om dette foresten, som kan sende meg mail om det?

Klem fra Ønskemor (Nå MÅ jeg studere)

6 Replies to “Sukk…”

 1. Finns det ingen förening i Norge som det finns i Sverige?

  Femmis har varit väldigt bra för mig. Jag hoppas att det kan bli träffar i Norge.

  1. Nei, det finnes ingen forening i Norge tilsvarende Femmis. Vi er en gruppe på facebook, som har kommet i kontakt med hverandre gjennom blogger og jungeltelegraf, men vi savner virkelig noe som Femmis her som kan favne oss alle. Men heldigvis har jeg en fin liten gjeng med prøvere på facebook som stadig treffes og har mye kontakt. Det er godt med støtte. Men det er nok veldig mange single med barneønske, eller barn i magen eller som allerede har blitt mødre, som ikke har kontakt med andre i samme situasjon fordi de ikke vet hvordan de skal treffe andre.

 2. Du har sikkert googlet og funnet ut av dette på egen hånd, men jeg nevner likevel det innlysende – bbpress. Det er mulig å lage “private” forum med det, slik at bare brukere med bruker-tilgang (eller høyere, som admin) kan se både forum og kan skrive innlegg i tillegg til å svare på innlegg.
  Ser ut som det er mer enn nok av muligheter å velge mellom i bbpress. I tillegg har du da kontroll på alt fra bloggen din. Alt på ett sted.
  Google eller søk på youtube etter bbpress. Det er så mange muligheter at jeg får spader. Åja, dette kanskje skulle vært en mail. Nåja. 😛

  1. Ja, det er bb press jeg har installert og har begynt å utforske, men det er ikke alt jeg helt skjønner meg på enda. Jeg får ikke laget en link direkte til forumet, men jeg har ikke brukt mye tid på det enda. Ja, det er helt klart mange muligheter og det virker veldig brukervennlig, så jeg skal nok få det til sakte, men sikkert. Jeg tar litt om gangen. Målet mitt er å ikke stresset med noe i år, så da tar jeg det når jeg får ånden over meg igjen 😉

   Mail…. jeg skyller deg et svar vet jeg… sorry… det kommer

   1. Jo, jeg tenkte du alt hadde funnet bbpress ja. 😛 Det er en haug med videoer, instruksjon og informasjon, på youtube. Nesten lettere enn å lese en masse tekst som ikke er oversiktlig i det hele tatt på nett.
    Koding er ikke min sterke side, jeg får bare så spader av det. Så jeg misunner deg ikke. Men det er sikkert ikke så vanskelig når en bare fått satt seg litt inn i det.
    Å ikke stresse høres ut som et sunt mål. 🙂
    I morges (eller altså, mens jeg fortsatt lå i sengen) klødde det på benet. Så jeg klødde. Så kom jeg på at det klødde jo ikke, det kilte. Når jeg slo på lyset viste det seg at jeg hadde klemt i stykker en stankelbein edderkopp på beinet. Gah…

    1. hehe… ja, den kodingen tar jeg i veldig små doser, akkurat nok til at jeg føler litt mestring hver gang. Jeg trur at dersom jeg blir for overmodig og tar for hardt i, så blir det veldig vanskelig å rette opp feilen, og selv om mye jeg har gjort har vært riktig, blir det null mestringsfølelse. Som lærer vet jeg hvor viktig det er med å føle mestring, så jeg synes jeg er en flink lærer for meg selv da 😉

     så lenge det bare er stankelbein, så er det jo greit. Jeg fant døde mus i boden i går. Tydelig at de som har bodd her før har satt ut gift og jeg kom over de stakkars små i redet. Ja, altså jeg var glad de ikke levde da. Men soverommet mitt ligger vegg i vegg med den boden, og der står jo vinduet oppe 24/7 så jeg fikk plutselig helt hetta for at det kunne komme mus inn der. Jeg har noen plastkasser stående der med mat til oppbevaring, som ikke får plass i kjøleskapet. Så jeg lukket vinduet og flyttet midlertidig ut på sovesofaen i stuen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.