8 henger fremdeles med.

Når man får ut så mange som 16 egg trur jeg det er helt vanlig at det er større andel med dårligere kvalitet. Men jeg fikk hjertet i halsen da jeg trudde damen som ringte meg nå nettopp fra Maigaard sa at det var to igjen. Det var det heldigvis ikke. Det var to som var ødelagt. Videre var det 6 egg som var blitt befruktet, men som ikke utviklet srg som de skulle. Det er 8 igjen som vi følger. De har satt av tid til innsett på tirsdag, men de vurderer også om det kan lønne seg med blastocyst-dyrking og innsett til torsdag. Deilig at jeg allerede har planer om å være i Danmark så lenge. Ingen stress.  Tar dette som det kommer og hva klinikken anbefaler. Jeg skal ringe dem 13.30 i morgen og gjøre nærmere avtale. Men så langt er jeg fornøyd og kan gå ut og nyte Århus sammen med mams.

God dag til alle dere!

Klem fra Ønskemor

8 Replies to “8 henger fremdeles med.”

  1. Fantastiske nyheter! Håper du får satt tilbake to egg som fester seg og vokser seg til store, sterke tvillinger. 😉 Lykke til!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.