Hvordan skal man tolke dette da?

Jeg sendte en forespørsel til Ava-klinikken i Lisboa om de kunne behandle single med ivf. Jeg fikk følgende svar:

Hi

In Portugal it is now allowed by law to perform treatment in single women, I am sorry.
best regards
Hvordan skal man tolke det da? Jeg trur jeg forstår det slik at det ikke er lov jeg.
Men de har lov i Latvia, det er bra 🙂
Nå er det natta her.
Ønskemor

2 Replies to “Hvordan skal man tolke dette da?”

  1. Ja, jeg regner med det jeg også. Nei, desverre har ikke leger i Danmark lov til å drive assistert befruktning med åpen donor, kun anonym. For meg blir det feil å velge anonym donor på grunn av et lands lover, når jeg har muligheten til å gjøre det i et annet land med åpen donor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.