Aarhus er et fint sted å bli gravid <3

Et lite pip fra meg. Det skal ikke bli langt for her i Århus skinner solen og jeg vil ut og oppleve byen jeg ikke har vært i siden jeg var lite jente på sommerferie sammen med mamma og pappa og brødrene mine.

Jeg må si at det satt langt inne å velge å reise til en annen by enn København. Ikke fordi jeg liker København så godt. Jeg elsker København, men jeg trudde at om det var vanskelig å reise til København, så var det iallefall ikke noe enklere å reise til Århus. Så feil kan man ta. Når man har egen bli og bor i Vestfold, så er det rene luksusferien å reise til Århus sammenliknet med København. Jeg er så lei av flyplasser og det å gå å drasse på bagasje at jeg kan ikke få sagt det. Men å ha all bagasjen i egen bil er jo veldig greit. Da kan man ha med litt mer enn man absolutt må ha med. Noen ekstra fine sko og en strandstol for eksempel. Man kan også handle litt ekstra, så jeg har allerede kjøpt meg en søt liten iskremmaskin.

Maigaard var bare et helt fantastisk sted. Jeg er så glad for de flotte menneskene som møtte meg der. Jeg er så spent på at jeg skal ringe dit i ettermiddag og høre hvordan det går med eggene mine. Hvor mange av dem lever og utvikler seg fremdeles som de skal? Jeg kan nesten ikke vente.

Når det er sagt, så er jeg mye roligere denne gangen. Jeg glemmer nesten hvorfor jeg er her noen ganger. Smertene minner meg litt på det, men nå begynner det også å gå over. Jeg trur kanskje at endometriosen har vært med på å gjøre smertene verre enn nødvendig. For smerten er veldig relatert til tarmproblemer og det er jo endometriosen også. Og det er jo ikke der de har vært og hentet ut egg. Så det er nok den kraftige hormonstimuleringen som gjør at jeg kjenner endometriosen litt ekstra. Det har uansett vært bedre denne gangen. Sist, så hadde jeg jo veldig vondt også før uttaket. Jeg begynte å få litt vondt før uttaket denne gangen også, men ikke så ille, og det kan jo ha sammenheng med at jeg gikk så lenge på synarela.

Men altså jeg er mye roligere denne gangen. Ikke stress å reise. Jeg slipper å tenke på en jobb som venter. Jeg koser meg rett og slett.

I dag har jeg flere ting på listen. Jeg vet ikke om jeg rekker alt, men jeg har et par ting jeg skal handle, så lurer jeg på den gamle by og botanisk hage. Vi får se. Det er iallefal strålende vær, så jeg skal ut og kikke.

Bilder får komme senere. Jeg tar mange bilder, men gidder ikke enda å begynne å styre med å få dem inn i et innlegg. Har da annet å gjøre. Ja, korrekturlesing blir det også så som så med. Dere får bære over skriveleifa. Jeg skal ut 🙂

Ønsker dere alle en god dag.

Klem fra Ønskemor

2 Replies to “Aarhus er et fint sted å bli gravid <3”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.