Ah… skulle så gjerne teste

En uke og en dag er gått siden inseminasjon og jeg må kanskje vente en uke til før jeg vet om jeg er blitt gravid denne gangen. Jeg skulle så gjerne testet. Eller det vil si. Jeg skal innrømme at jeg har gjort det. Jeg hadde et par gamle persona testpinner liggende. Og jeg vet jo at de blir jo bare kastet om de ikke blir brukt innen utgåttdato som er snart. Så jeg tenkte at jeg kunne jo alltid gjøre et forsøk. Jeg har aldri brukt disse persona testpinnene utenom når jeg går og venter på eggløsning, og da har jeg alltid fått to streker. Når eggløsningen kommer er teststreken veldig sterk, mens dagene før og dagene etter er den svakere. Jeg har aldri testet med persona testpinne og absolut ikke fått fram noen teststrek i det hele tatt, men det gjorde jeg i dag. Jeg ble så deprimert. Men det kan jo hende at det skal være slik?

 

Er det noen som har brukt eggløsningstester som graviditetstest før? Det stemmer at det går an? Er den positiv på samme måte som når man jakter på eggløsningen sånn at teststreken skal være like sterk eller sterkere for å være positiv? I så fall så begynner jeg å gråte. Det er sikkert ikke noen grunn til å ta sorgene enda, men det var deprimerende å få en negativ test i dag. Denne gangen merker jeg at jeg har skrudd opp forventningene så mye at et negativt resultat blir veldig tøft å forholde seg til. Trur jeg skal vente med å teste til lørdag jeg. Inntil jeg får besøk av tante rød eller tester positivt, så VET jeg jo ingen ting. Ingen grunn til å ta sorgene på forskudd… jeg vet…

 

Jeg har foresten testet ut ny arbeidsmetode i helgen for å prøve å ta vare på nakken min selv om jeg retter. Kiropraktoren sa: jobbe i 20 min om gangen før pause. Spørsmålet blir da, hvor lang pause og hvordan kan man få noe nyttig ut av pausene? Mitt svar ble å gjøre husarbeid. Resultatet har vært litt godt og litt frustrerende. Jeg har ikke fått gjort så mye rettearbeid som jeg hadde håpet på (på langt nær) men leiligheten begynner å være klar for å motta gjester…. det har den ikke vært på lenge. Det har vært et evig kaos her. Særlig etter ferien. Fram til det, var det vel sånn nogenlunde, men etter at jeg kom hjem med pikkpakk og ikke har orket å rydde ut av kofferten før nå, så har det vært katastrofe her. Jeg skal innrømme at jeg trives dårlig med det, men samtidig har jeg jo ingen å skylde på annet enn meg selv, så da man jo bare prøve å leve med det da om man ikke orker å gjøre noe med det

 

Oi, glemte nesten å skrive at jeg har vunnet premie på Tuppen og Lillemor sin giveaway! HURRA! Tusen takk. De får ikke sendt meg premien som er 10 eggløsningstester og 2 graviditetstester før de kommer hjem fra ferien. Hvilket betyr at jeg forhåpentligvis ikke får bruk for noen av dem…. lukter vi nok en giveaway på mittstorkebarn tru??? Jeg krysser fingrene for det. Jeg har nemlig mange flere tester som jeg håper jeg slipper å bruke 🙂

 

Klemmer fra Ønskemor

27 Replies to “Ah… skulle så gjerne teste”

 1. Jeg tok feil test, og tok el testen når jeg skulle ta gravitesten. den var positiv, men jeg var ikke gravid. Jeg hadde rett og slett el den dagen jeg skulle hatt mensen. (skikkelig i ubalanse)
  Håper du får en positivtest om en uke:)

 2. Skjønner veldig godt hvordan du har det! Er skikkelig utålmodig her også – kan teste om to dager, om ikke tanta har kommet på besøk (krysser fingrene for at hun ikke kommer ;))
  Håper du også får positiv test 🙂 Kan jo hende det blir babyboom i januar nå da;) Hehe 🙂

 3. ja, jeg ble nok litt skuffet. Men også litt glad for det ville ødelagt oppholdet mitt på NIMI som jeg er på nå for å kunne gå ned i vekt, endre livstil, sunnere kropp osv:)
  Men med min syklus så blir det en utfordring tror jeg, vi får begynne å prøve over sommeren.
  Tok nemlig el tester for å sjekke syklusen min, og som sagt kom el dagen jeg skulle hatt mensen, og mensen var 2 uker for sein. Helt surr!!!

 4. Heisann. Jeg prøvde en EL-test da jeg testet positivt på G-test nå sist – mest fordi jeg hadde en liggende. Den ga et helt klart utslag, men ikke så sterk som ved EL. Nå var ikke G-testene min kjempesterke heller, men de viste i alle fall at jeg var gravid (så lenge det varte…) Det sies at EL-testene gir utslag ved graviditet, men jeg vet ikke hvordan strekene da er eller skal være i forhold til hverandre. Uansett må du tenke at det er veldig tidlig å teste nå. Egget skal jo feste seg i disse dager, og det er ikke sikkert det i tilfelle er helt på plass ennå. Jeg krysser alt jeg har for at det skal bra med deg denne gangen. Til uka reiser jeg også sannsynligvis nedover for mitt tredje forsøk.

 5. ¢¾Nina`s univers¢¾: Huff… ok, det var bra du så det positive i det da. Håper du lykkes, både med å gå ned i vekt, livsstilsendring og så at prøvingen blir vellykket etter det. Jeg priser meg lykkelig for at jeg slipper å tenke på det og at jeg har regelmessig syklus.

 6. mummrik: Åh… da må du ha masse lykke til! Jeg skal krysse fingrene og tenke på deg. Ja, jeg vet at det er tidlig. Altfor tidlig og det tar tid fra det fester seg til hormonnivåene blir så høye at de kan testes. Det skulle bare vært en uke fram i tid nå…

 7. IKKE ta sorgene på forskudd. Det gjorde jeg og testet positivt først 17 DPO! Satser på at det blir full klaff denne gangen. Jeg krysser fingrene 🙂

 8. Som du sier selv, det er ingen grunn til å ta sorgene på forskudd 🙂 Om du er gravid så hadde du uansett vært et lite medisinsk mirakel om du testet positivt allerede nå. Og sjansene for det er vel i seg selv lik null, hehe…
  Jeg holder på den gode følelsen jeg fikk om at dette forsøket lykkes for deg, og skal følge deg med fortsatt kryssede fingre 🙂

 9. Et ønske så stort: ÅÅhhh… jeg er så glad for at det ikke er bare jeg som har god følelse denne gangen… tusen takk!!! Men det er vel noen som har testet positivt på 9dpo? Det mener jeg at jeg leste et sted. Det er 9dpo for meg i dag, det var vel derfor jeg prøvde.

 10. Oi, er du på 9 dpo allerede?? Så fort tiden har gått (vet at vi mest sannsynlig er uenig der, hehe). Men likevel, det er jaggu ikke mange som tester positivt så tidlig. Jeg begynner å skru opp forventningene 12 dpo, ikke før – helst etter.
  Personlig så tror jeg det er det psykiske med å se en negativ graviditetstest som gjør at jeg uansett blir nedfor. Selv om jeg hadde tatt en nå hadde jeg blitt trist. Kanskje rart, men vi som prøver og ønsker så inderlig føler muligens uansett den blendahvite testen som et nytt nederlag og bevis på at det ikke vokser noe inni oss… Prøver bare å si at jeg skjønner du ble litt lei deg, og at det ikke betyr noe som helst hva testen nå viser.. 🙂
  Og ja, jeg har virkelig god følelse for deg denne gangen. Jeg sitter bare og venter på et jublende innlegg her – og det ække kødd engang :))

 11. Et ønske så stort: Åh… du er så søt, jeg vet at du sliter mer enn meg… Jeg er nesten redd for å såre deg om jeg blir gravid nå. Da kommer jeg til å få enda mer vondt av deg og alle andre som prøver, men som ikke får det til. Naturen er så urettferdig.
  Jeg hørte om ei nå som plutselig fant ut at hun var gravid… hold deg fast I ÅTTENDE MÅNED! Jeg skjønner ikke at det er mulig en gang, men det er visst det. Fortrenging kanskje… hun måtte stresse med å handle alt i siste liten. Termin rett rundt hjørnet nå… Jeg blir så frustrert når de som ikke vil det, får det sånn kastet etter seg, mens andre må gjennom så utrolig tøffe prosesser for å få det. Det ER så urettferdig!!!!
  Huff ja, den psyken… kunne fint klart seg uten noen ganger synes jeg. Jeg har vel egentlig ikke troa på at jeg kommer til å teste positivt før helgen uansett, så jeg vet ikke hvorfor jeg plager meg selv med denne testingen.

 12. Gøy å lese bloggen din! Jeg var i Køben samme dag som deg, og har også testa negativt i dag:-) Vet jo godt at det er usannsylig å få et positivt resultat etter bare 8 dager, men…..

 13. Nina: Åh, så spennende. Tenk om vi begge blir gravide og VET at våre små er blitt til på samme dag! Jeg krysser fingrene for oss begge to og at vi får hver vår lille, sunne, friske baby i januar. Det hadde vært fantastisk. De Pernillesidene er veldig gode. Synd de ikke blir jobbet med lenger. Jeg prøvde å skrive mail for å få svar på noe jeg lurte på, men ikke svar å få. Virker som siden bare har ligget der siden 2008 uten at noe blir gjort. Men masse fin info uansett da. Var du også på Storkklinik?

 14. Naturen er urettferdig ja… Nå føles alle som blir gravide som et slag i både trynet og magen og bevis på hvor umulig det er for MEG. Men jeg vil ikke at noen skal være redde for at de sårer meg eller andre som sliter, jeg ønsker fortsatt med dere andre og det (håper og) tror jeg alle andre “slitere” også gjør. Vi må først bare komme over denne tristheten og følelsen av eget nederlag før vi kan glede oss… 🙂 Søt du også forresten, som tenker sånn.. 🙂
  Å ikke oppdage at man er gravid før i åttende måned er noe unikt ja. Hjelpes… Det må jo virkelig være fortrenging ja, en kjenner da masse liv og røre om ikke annet. Merkelig og urettferdig ja. Noe så veldig!
  Hehe, vi prøvere har en eller annen fetish på tester tror jeg – selv om vi bare plager oss selv med det 😉

 15. Jeg var også på Storkklinikk ja:-) Hadde vært kjempegøy om vi var gravide begge to!! Krysser fingrene for det:-)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.