Baby-og småbarnssang

IMG_6530

I morgen skal jeg og Storkfrøken to ting: Først skal vi på 6-ukerskontroll på helsestasjonen, og etter det, skal vi på baby-og småbarnssang. Jeg gleder meg veldig til det siste, men gruer meg litt til første vaksine. Heldigvis er det bare dråper som skal i munnen nå. Det er ved 3mnd-kontrollen at hun skal få sprøyter. Ønskemor gruer seg mer til det, men det går nok helt fint.

Vi var også på sangen for to uker siden, og jeg var veldig spent på om Storkfrøken i det hele tatt var stor nok til å få noe utbytte av det. Jeg visste bare at jeg ville ha stort utbytte av det. Det stemte iallefall. Jeg ble veldig glad da jeg følte at Storkfrøken også koset seg. Hun lå helt stille på gulvet og kikket på de andre babyene/barna rundt seg. Åh, som jeg gleder meg til hun er sterk nok til å løfte seg opp når hun ligger på magen (note to self: Husk å trene på det).

Da vi var ferdig med sangen, så var det laget salat til oss mammaene så vi kunne skravle litt og være sosiale med babyene våre. Veldig hyggelig, og viktig når man er så mye alene i hverdagen.

Mange av sangene kjente jeg ikke, men en del av dem husket jeg fra jeg selv var liten. Ønskemor måtte tørke en og annen tåre fordi det vekket minner og fordi hun var så glad i å synge da hun var liten. Ja, det er hun enda da. Veldig glad i å synge. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at Storkfrøken skal bli minst like glad i sang.

Nå gleder jeg meg til at jeg og Storkfrøken skal synge sammen og til hver onsdag i partallsuker framover som vi skal på sangen.

5 Replies to “Baby-og småbarnssang”

  1. Vi har gått på babysang fra snuppa var 6 mnd, og nå er ho 16! Det har vært helt supert og nå er ho med og synger og danser på flere av de =)

  2. Babysang er så koselig. Jeg har bare fått vert på et par ganger, men det er utrolig koselig, skulle ønske jeg hade hatt bil, så jeg kunne ha dratt mer på ting som det..

    1. Ja, babysangen er vi raskt blitt veldig glad i. Bare kjedelig at dette kanskje var nestsiste gangen før sommerferien. Da blir det lenge til neste gang. Vi har faktisk bare en kort gåtur til babysangen, så Ønskemor får brukt beina litt. Men det er flaks, for det meste annet vi gjør krever biltur for å få til. Slik er det på landet. Vi bruker mye bil, så veldig glad jeg har den.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.