Bare kort innpå

Nakken min er blitt så stiv igjen… den likte ikke å begynne på jobb igjen etter ferien. Så derfor prøver jeg å bruke så lite tid som mulig foran denne skjermen og dermed blir det bare korte innlegg. Det er jo heller ikke så mye spennende å fortelle om før jeg får testet og kan fortelle om jeg er gravid eller ikke. Jeg har vært til kiropraktor idag og hun skal nok få meg frisk igjen serru *liker*. Jeg har neste innlegg til singelnett i hodet, men ikke på “papir” enda. Jeg bør vel prøve å få skrivd den så den kommer ut før helgen. Satser på i morgen. De lurte på om jeg kunne skrive hver tiende dag sånn ca. Så siden det siste innlegget ble publisert på onsdag, så trur jeg i morgen er en fin dag å få det ut på.

 

Jeg har også fått forespørsel om jeg vil bli sponset! Så dere skal ikke se bort ifra at det kommer en giveaway i løpet av helgen 🙂 Det blir mulighet til å vinne et gavekort fra en nettbutikk med nydelige produkter…. temaet er baby, jeg sier ikke mer foreløpig 🙂

 

Klemmer fra Ønskemor

6 Replies to “Bare kort innpå”

  1. Å, gleder meg til å følge med videre!!! Tenk om du er gravid nå da!!! Og, hvordan blir du spurt om du vil bli sponset? Er det noe grense for hvor mange lesere en må ha for å kunne bli sponset?

  2. Pergoberta: vet du… jeg aner ikke. De har ikke spurt meg hvor mange lesere jeg har en gang. Det er de som har funnet bloggen min og lest den. Så har de skrevet til meg på mail. Så det var nok egentlig bare veldig flaks at de var innom min blogg trur jeg. Hyggelig er det uansett da. Det må iallefall bety at de likte bloggen min?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.