Hva gjør Ønskemor når hun…

 

… kommer litt sent hjem en fredagsettermiddag, er skrubbsulten og har skikkelig lyst på fisk?

 

Da lager hun sin favorittfiskerett som er kjempeenkel å lage. Perfekt for skrubbsulten, skjelven og utmattet Ønskemor.

 

… har satt favorittfiskeretten i ovnen, setter på timeren, men etter bare ti minutter viser det seg at ovnen har slått seg av?

 

Da begynner Ønskemor å prøve å finne ut hva som har skjedd. Det første som må sjekkes er sikringene. Ønskemor bytter ut sikringene som går på kursen til steikeovnen (Ønskemor har slikt gammeldags sikringsskap der man må skru i sikringene). Det BØR jo hjelpe og Ønskemor er svært optimist helt til hun kommer inn på kjøkkenet og finner ut at steikeovnen er like død. Både kokeplater og steikeovnen er helt kaputt. Hm? Ønskemor tester ut alle sikringene som ligger i sikringsskapet med rett ampere. Deretter går hun løs på de andre kursene for kanskje komfyren egentlig står på feil kurs? Nei, ingenting virker.

 

… ikke skjønner bæret?

 

Da ringer Ønskemor til Ønskebestefar, altså pappan hennes som har ganske god peiling på alt som har med elektriske ting å gjøre. Ønskebestefar mener at det kanskje kan være en sikring på selve komfyren som har gått og anbefaler Ønskemor å dra fram komfyren.

 

… er så sulten og sjelven at hun ikke orker å dra ut komfyren, men fremdeles har veldig lyst på verdens beste enkle fiskerett?

 

Da ringer Ønskemor en venn! Vennen, Ønskefilletante, inviterer på grillmat, men Ønskemor er så besatt av tanken på fisk at hun takker heller ja til å komme og låne komfyren til Ønskefilletante. Det ble en hyggelig kveld i godt lag. Ønskemor kan dra hjem og legge seg mett i magen.

 

… våkner opp dagen etter og vet at hun må dra ut komfyren for å sjekke hva som er galt?

 

Hun drar ut komfyren og finner ingen sikring. Litt motløs setter hun seg på pc’n og begynner å lage banner til giveawayen som skal komme ut i løpet av helgen på bloggen hennes.

 

… begynner å bli skikkelig sulten igjen og lørdagsmorgen betyr speilegg og bacon?

 

Det er da Ønskemor sin interesse for friluftsliv virkelig kommer til nytte. Da finner hun fram primusen og siden hun ikke fant fyrstikker i farta og ikke gadd å lete, så var det jaggu flaks at det lå en flintopptenner sammen med primusen. Lykke. Så steller hun seg ved den upålitelige komfyren og steiker egg og bacon på primus. Det er da alltid ei råd sier hun fornøyd og kaster seg over frokosten. Spørsmålet nå er om hun klarer å få i stand komfyren, som for øyeblikket står midt på kjøkkengulvet, før neste gang hun bare må ha noe som man helst trenger komfyren til.

 

 

Photobucket Photobucket

 

Ønsker med dette alle en god dag!

4 Replies to “Hva gjør Ønskemor når hun…”

  1. Toppenavheia: Ja, en primus er uansett kjekt å ha. I disse grilltider, så mangler jeg en grill, men siden jeg har primus, så kan jeg iallefall lage mat ute 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.