Giveaway fra pledd.net

 

I mine forrige innlegg har jeg gitt noen hint om at det kommer en giveaway på bloggen min. Jeg er stolt over å kunne gi en av dere en gave fra pledd.net.

 

 

Photobucket

 

Jeg har egentlig gått og tenkt på det en stund. Jeg er overveldet over hvor mange faste lesere og enda flere som er innom her en og annen gang. Jeg er så utrolig glad og stolt over at så mange vil lese min blogg, så jeg har tenkt at det virkelig er på tide å gi noe tilbake til dere. pledd.net ble min gyldne anledning til å verdsette dere lesere. Dessverre kan jeg ikke gi noe til alle, men jeg vil ha en liten konkurranse der premien er et gavekort på 200 kroner fra pledd.net.

 

Selv falt jeg pladask for disse babypleddene med babyens navn, fødselsdag, lengde og vekt i rosa eller lyseblått. Jeg synes det minner meg om et pledd jeg hadde som liten og kanskje det er derfor jeg blir så nostalgisk. Jeg synes i alle fall at kvaliteten ser veldig bra ut. Stoffet er økologisk bomull av høy kvalitet står det på sidene. Det står også at det er “hypoellergisk” som visstnok betyr at det er allergivennlig (hvorfor forklare det enkelt når man kan forklare det vanskelig?). Jeg trur nok at jeg kommer til å kjøpe meg et slikt pledd selv en vakker dag. De er jo også kjempefine barsel- og dåpsgaver.

Photobucket

For å delta i konkurransen må du gjøre følgende:

1.      Gå inn på www.pledd.net (ev. www.babyfiltar.com i Sverige eller www.babyplaid.info i Danmark)

2.      Velg deg produkter

3.      Skriv hvilke produkter du liker i kommentarfeltet og link til disse.

4.      Alle som deltar må ha en tekst med link til www.pledd.net og til min giveaway på sin egen blogg også.

5.      Husk å skriv din bloggadresse.

 

17 Replies to “Giveaway fra pledd.net”

 1. Jeg likte alle produktene de har inne på pledd.net – men, de som skilte seg ut, og som jeg virkelig likte er:
  1) Automatisk Vugge. DreamMover – http://pledd.net.24nb.serversenter.net/index.php?nr=90&case=4&id=10&idkategori=8&startrow=
  2) Pledd Leon Stor 90 x 120 – http://www.pledd.net/index.php?nr=90&case=4&id=157&idkategori=70&startrow=
  3) Pledd Hipis – http://pledd.net.24nb.serversenter.net/index.php?nr=90&case=4&id=159&idkategori=72&startrow=
  Bloggadressen min kommer når du trykker på navnet mitt 🙂 Men, skriver den her også: http://pergoberta.blogg.no

 2. Jeg likte aller best Pledd Hipis i økologisk bomull. Mange flotte farger å velge mellom!
  Klem fra Barbarella
  /Forfatter av mammabloggen “Kunsten å smøre seg tynt”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.