Ønskemor har lekt elektriker…

Fortsettelse fra dette innlegget.

 

Joda, helt riktig. Jeg slekter på far min og klarer jaggu å fikse ting selv 🙂 Hurra!

 

Jeg skjønte jo ikke hva som var galt, om det var komfyren min eller om det var noe på det elektriske annlegget i huset. Så jeg tenkte at før jeg dreit meg loddrett ut og ringte vaktmesteren for å høre om han kunne komme å hjelpe meg på en lørdag, så tenkte jeg at jeg måtte sjekke om ovnen funket i en annen stikkkontakt. Komfyren min hadde slikt stort støpsel beregnet på 20 volts krets, så jeg måtte skifte støpsel. Jeg hadde heldigvis noe liggende, så det gikk greit. Spenningen var stor da jeg skulle sette i støpselet i en annen stikk (heldigvis ikke bokstavelig talt). Og….

 

tata…. Det funket!!! Jeg hadde funnet ut at det ikke var noe galt med ovnen min. HURRA! Dermed skiftet jeg tilbake til det gamle støpselet igjen, for å sjekke den stikkontakten den er beregnet på bare en gang til for å dobbeltsjekke at det fremdeles ikke funket før jeg tenkte å ringe vaktmesteren. Men så da… plutselig funket ovnen der også! Hurra! Feilen må ha ligget i selve støpselet og jeg klarte å fikse feilen… Er jeg ikke flink?

 

Ønskemor er superstolt av seg selv og tenker at det er jaggu flaks at hun brukte timer på å studere farens arbeid på det elekstriske arbeidet hjemme da hun fremdeles bodde hos mor og far.

 

 

6 Replies to “Ønskemor har lekt elektriker…”

  1. Ellen: Nope… menn er oppskrytt, nå trenger vi dem ikke til å lage barn lenger og heller ikke til slike problemer i hjemmet. Jeg sitter igjen med et problem bare og det er at jeg er skikkelig lat når det kommer til å skifte dekk… men det KAN man da betale andre for å gjøre også da 🙂

  2. Smart du 😉
    Greit å slippe å kjøpe ny komfyr da 🙂
    Jeg har mistet oversikten…når skal du teste ?

  3. Maja: Jeg må nok smøre meg med tålmodighet i en uke til. Kan ikke skjønne at det bare er en uke siden jeg var i Danmark,… denne ventetiden er laaaaang. Mulig jeg kommer til å prøve meg noen dager før altså… men jeg vet vel ingenting sikkert før om en uke. Lørdag har det gått to uker.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.