Barn for enhver pris

I morgen skal nrk begynne å vise serien “Barn for enhver pris” Det er den svenske serien “Barn til varje pris” som gikk i fjor. Så for de som gikk glipp av den, så får dere ny sjans.

Jeg har også kommet over en interessant artikkel som kan fortelle at en forelder er like bra som to her. Dette var jo ikke overaskende lesing for oss som har lest en del slike artikler tidligere, men jeg blir alltid glad når flere artikler og forskning bekrefter det jeg tenker. Det som fikk meg til å tenke litt denne gangen, er at det  kan være opprørende for et barn når forelder treffer en ny romantisk partner på samme måte som at en skillsmisse kan være det. Det er selvfølgelig noe i det og det er utrolig viktig å ikke glemme. Jeg mener nok ikke at man bør være singel resten av livet om man velger å få barn som singel, men det er viktig å huske på når man etablerer en ny relasjon og at den nye relasjonen er ikke bare en relasjon mellom forelder og ny partner, men også mellom barnet og denne partneren. Det er viktig å være sikker på at man virkelig har tro på det nye forholdet, og at forholdet etableres litt gradvis og at man hele tiden tar hensyn til barnet som jo er en helt uskyldig part oppi det hele.

Ønskemor

8 Replies to “Barn for enhver pris”

 1. Hei, vet du om man kan se dette på nettet ett sted?
  Jeg fikk det ikke med meg, men har lyst til og se den episoden egentlig.

  Klem

  1. det vet jeg faktisk ikke. Men jeg skal sjekke. Jeg så det på nett på svt1 i fjor, så kanskje det fremdeles ligger der? Mulig nrk legger det ut? Eller kanskje det går i reprise? Jeg skal iallefall sjekke det ut, men jeg rekker ikke i dag eller i morgen iallefall..

   1. Hei!

    Det haster ikke, men det hadde bare vært litt fint å fått det med seg :).
    Jeg er jo i samme situasjon selv, så hadde vært litt fint å hørt om andre som har det på samme måte også.

    Ikke det at jeg synes det er fint at andre har det sånn.
    Jeg unner virkelig INGEN å ønske seg barn å ikke kunne få det uten masse problemer.

    Jeg synes selv det er slitsomt, men jeg gir ikke opp fordet.

    Ha en strålende dag videre 🙂

    Klem

    1. Jeg kan ikke finne at det ligger på nrk sine sider. Ei heller på svensk tv lenger. Det ser ut til at det bare ligger ute en begrenset periode der. Så da bør du følge med på om det kommer i reprise på nrk. Det er forøvrig en serie som går hver mandag en periode framover, så du har ikke gått glipp av alt.

 2. Oj börjar den gå hos er nu… Jag har lixom försökt förtränga det hela 😉

  Hoppas Norge tar väl emot!
  hälsningar
  Matilda – som framställs som citysingeln med läppglans och målade naglar *fniss*

 3. Och jag blev inte uppmärksammad på det förrän jag fick en kommentar om det. Tror att YLE börjar sända nu i juni om inte jag minns helt fel, så kanske lägger de ut länken…

  1. Hei! Så hyggelig å kommentar fra deg! Jeg har ikke sett på serien på norsk tv. Jeg har rett og slett hatt for mye å gjøre, men det var veldig spennende å følge med på den da den gikk på svensk tv. Så gøy å få lese bloggen din også. Skal legge den til i blogglisten min, men jeg skal innrømme at det blir veldig liten tid til blogger for tiden i livet mitt. Jeg kommer nok sterkere tilbake.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.