Besøk fra Sandefjords blad

Det baller jammen på seg. Ryktene om min åpenhet rundt forsøkene på å bli selvvalgt singelmor har selvfølgelig gått som ild i tørt gress etter at artikkelen fra Kamille ble lagt ut på nett på søndag. Artikkelen har ligget på de fleste forsider som sol.no, klikk.no, nettavisen osv. osv…. Strømmen av henvendelser har som sagt vært voldsom. Ikke alle henvendelser er like hyggelige, men denne gangen har jeg ikke fått noen direkte negative kommentarer (som jeg gjorde etter at jeg hadde vært på tv). Men mange velmenende kommentarer, både fra menn som vil hjelpe mer eller mindre anonymt og andre som har erfaring med å slite med å bli gravid, som har en drøss med velmenende råd. Det er litt slitsomt, men jeg vet jo at dette bare varer i noen dager, før det er tilbake til den normale hverdagen igjen.

Denne gangen har ryktene nådd lokalavisa mi, Sandefjords blad. De ringte meg derfor i går og lurte på om de kunne lage en artikkel om meg. Det kunne de, og i dag har de vært på besøk hos meg. Etter oppussing av soverom, så måtte jeg virkelig hive meg rundt for å gjøre både meg selv og leiligheten presentabel til de kom, men så var det godt å få gjort unna også.

Nå har de dratt og jeg er spent på resultatet. Jeg fikk til og med “reklamert” for FEMA, så jeg trur og håper det blir bra. Spent på at det skal komme på trykk på fredag eller lørdag.

Så er det artig at diskusjonene innad i FEMA-gruppen på facebook er igang. Gleder meg til fortsettelsen, men også utrolig spent på hvordan det barker ivei.

For alle dere som har lyst til å være med på å starte opp FEMA (som Femmis i Sverige), så ta kontakt med meg.

 

Ønskemor

7 Replies to “Besøk fra Sandefjords blad”

 1. What worked for us was after insemination with syringe to plug the vagina with some cotton and have legs up an hour. I don’t mean that will work for you. I hope you get what you want.

  Expecting twins at 10 insemination.

  Try assisted hatching.

  1. I am not doing inseminations any more, but IVF. I don’t think cotton in tha vagina or legs up will do any difference for me in That case, but thank you for informing me. I have had assisted hatching every time.

 2. En flott artikkel. Det eg Ikkje skjønner for å si mi meining, er kvifor det haster så veldig. Eg er 41 og venter barn. Det haster Ikkje barn kan du få når du er 40.
  Eg skjønner ditt barneønske. Det eg Ikkje forstår er hastverket. 200.000 kr har du brukt. KVA med å ta fri fra prøving eit år ? Mi erfaring er at når en prøver å bli gravid blir en det Ikkje. Når med gav opp fra alle prøverør laga med barn på naturmetode.

  1. Vet du, de 200 000 betyr ikke så mye. Jeg har hastverk fordi jeg ikke ønsker å bli gammel og syk mens jeg fremdeles har barn som bor hjemme. Jeg vil være ung og sprek lengst mulig slik at jeg får mest mulig tid sammen med barna mine. Jeg vet om mange som venter til de er 40 og får beskjed om at det kanskje er for seint. Jeg tør ikke ta den sjansen. Slik som det ser ut hos meg, så vil det nok være for sent når jeg er 40 uansett, så jeg er glad jeg tok tak i det så tidlig at jeg fremdeles har en sjanse til å få det til. Jeg er heldig som har en familie som støtter meg med det jeg trenger moralsk og ellers, så jeg er heldig.

   Når det gjelder å ta fri fra prøving, så tok jeg faktisk fri fra prøving fra september 2011 til april 2013, så det er jo ett og et halvt år. Nå blir det ca et halvt års pause. Det er helt klart at man trenger pauser i blandt. Dette året har jeg til og med tatt fri fra jobb for å unngå stress og slite meg ut. Jeg er heldig som har hatt den muligheten at jeg kunne ta et “friår” med studier. Det koser jeg meg veldig med. Så det er helt klart at livet består av annet enn prøving. Det er viktig å ikke sette hele livet på vent. Men det er klart at journalistene skriver som om jeg ikke skulle ha noe liv utenom, og når jeg skriver en blogg om prøving, så skriver jeg heller ikke om alt det andre.

   For min del blir det jo garantert ikke barn om jeg slutter å prøve, så jeg får bare fortsette og krysse fingrene og håpe det beste.

  2. Her fikk jeg lyst å legge til at “hastverk” ikke alltid er avhengig av alder. Noen (heldige!) er fertile til de er 40+, men det det handler om for meg er at jeg er klar for å få barn. Ønsket oppsluker hele meg, og da spiller ikke alder en rolle i det hele tatt. Om jeg hadde vært 25 hadde jeg fortsatt hatt det like travelt.

   Også det med at man ikke blir gravide om man prøver. Vel, assistert befruktning består av prøving – og kvinner blir gravide av det 🙂

   Måtte bare legge til det i tillegg til det Ønskemor skriver og som jeg er veldig enig i.

   1. Ja, helt klart… jeg har følt hastverk med dette siden jeg var 19 år. Ikke hastverk på grunn av den biologiske klokken, men hastverk fordi at det er et liv med barn jeg alltid har drømt om. Nå har jeg jo kastet bort over 15 år av mitt voksne liv uten å leve i drømmen min. Jeg orker ikke mange flere slike år jeg.

    Veldig bra svart “Et Ønske”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.