Førsteside i Sandefjords blad

Jeg skrev i går at jeg skulle komme i Sandefjords blad en av dagene. Det kom like gjerne i dag som førstesidestoff!

Her ligger link!

Hvis du ikke allerede er abonnent på Sandefjords blad, så er det mulig å bestille et gratis prøveabonnement for en uke ved å legge inn mobilnummer, så får dere lese.

Jeg synes det er litt stas og VELDIG skummelt og det et er jo egentlig litt rart. Før, når det har stått i landsdekkende media, så er det jo stort sett folk jeg ikke kjenner som leser og noen få som jeg kjenner, som tilfeldigvis ramler over det. Denne gangen står det på trykk for alle lesere i hjembyen min der jeg har vokst opp. Det kommer til å være mange som kjenner meg, eller har kjent meg en eller annen gang i oppveksten, som leser. Det er faktisk en mye skumlere tanke enn å være på landsdekkende tv.

Men dere, jeg er fornøyd jeg. Dette er faktisk første gangen jeg har vært i media som jeg har fått inn litt politikk og det er jo stas. Det hadde jeg kanskje ikke om ikke det er for at jeg har vært med på å ta initiativet til FEMA. Det er jeg veldig fornøyd med.

Klem fra Ønskemor

5 Replies to “Førsteside i Sandefjords blad”

  1. Flott at du står fram, skjønner det kribler litt nå som alle du kjenner fra gamledager også kan lese det! Ikke fantastisk journalistisk kvalitet, men hovedbudskapet kom frem. Bra FEMA ble nevnt og at du fikk satt fokus på det politiske aspektet. Kanskje får vi se en endring i bioteknologiloven 🙂

  2. Har du tatt undersøkelse av livmor og at du Ikke har todelt livmor/ har to livmor ? Jeg er født med det. Det gikk uoppdaget i 30 år.

    1. Jeg har tatt saltvannscann av livmor. Det er ingenting som tyder på at jeg har todelt livmor, men muligens så er det noe der, kanskje en polypp, så jeg venter på hysteroscopi nå, for å gå inn med kamera og sjekke om det er noe som kan fikses på og eventuelt operere det som er.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.