Blir babyen en fashionista med tøybleier?

I følge Vogue er jeg visst en trendy mamma som velger tøybleier til min lille skatt. Tanken på å være fashionista-mamma var ikke i mitt hode da jeg startet med tøybleier akkurat, men jeg blir faktisk ikke overasket heller over at dette kanskje blir den nye greia. Jeg fnyste litt av foreldre som kjøper dyre merkeklær til babyene sine. Dyre klær man bruker kun en kort periode. Men er det egentlig så annerledes med meg som kjøper dyre bleier?

Les artikkelen i Vogue her: The Latest Trend in Millennial Parenting: Cloth Diapers

Nå skal jeg ærlig innrømme at jeg har endret litt syn på det med dyre merkeklær også. Jeg kommer IKKE til å bruke masse penger på et merkeplagg som er ukomfortabelt og upraktisk for baby. Men jeg bruker gjerne noen lapper ekstra på klær i gode materialer med god passform. Fordelen med slike klær er, for det første at de blir mye brukt, men også at man får solgt dem etter at baby har vokst fra. Dersom man får kjøpt klærne på tilbud eller brukt, så får man tilbake store deler av beløpet man investerte. Det synes jeg er gode argumenter for å legge litt ekstra kroner i hva man handler til baby. Heller litt færre klær enn en hel drøss med billige klær som knapt blir brukt er mitt nye motto.

Jeg har ikke oversikt over alle klærne jeg har arvet og fått, for så å gi bort videre til andre fema-mammaer uten engang å ha prøvd dem på Storkfrøken. Jeg har hatt og har så utrolig mange søte klær som jeg gjerne vil kle henne i, men det blir ikke noe av det fordi de ikke virker så veldig gode eller praktiske. Dette er klær som bidrar veldig negativt i dette bruk- og kastsamfunnet. Det samme føler jeg om engangsbleier. Det er også bruk og kast og jeg liker det ikke. Jeg er utrolig glad for den nye trenden som går i mot det enorme forbruket vi har drevet med i altfor mange år, og jeg hiver meg på med glede.

Klem fra Ønskemor

Les mer fra meg på www.mittstorkebarn.com

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.