On my wishlist

Siden jeg både snart har termin og bursdag (på samme dag), så vet jeg at det er noen som lurer litt på hva jeg ønsker meg til megselv og hva jeg trenger til baby. Så jeg tenkte jeg skulle skrive noen innlegg om det framover.

Det er klart at det meste av det jeg ønsker meg er babyrelatert, men noe må man vel kunne ønske seg til segselv også når man fyller 38 år?

Til baby har jeg stort sett det meste jeg trenger trur jeg, så nå er jeg over på ting jeg ikke trenger, men som hadde vært stas allikevel. Nå har jeg lyst til å gjøre det fint rundt meg, så jeg har falt for masse fra Kremmerhuset sin serie med babytema:

Tallerkenhylle har jeg, men alt det andre, i rosa… smelt:

dobbel-guttjentejente3

Bildene er hentet fra Kremmerhuset sin blogg. Vel verdt å følge med på. De har jo så mye fint.

Det kommer flere innlegg framover med inspirasjon til hva man kan kjøpe både i bursdagsgave til voksen dame, og som barselgave til en nybakt mor, som har nestet seg halvt ihjel på alt hun trenger allerede.

Klem Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.