Plutselig syklusdag 6

Ja, jeg må si at jeg begynner å kjenne at det nærmer seg med stormskritt nå. Jeg har så ekstremt mye å gjøre om dagen at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne og da er det vanskelig å få gjort noe som helst egentlig. Jeg har lagt inn en streng begrensning for meg selv på pc-arbeid. Både på grunn av nakken og på grunn av at da blir det så lett til at jeg går på facebook, bloggen eller surfer fritt rundt på annet som har med baby å gjøre. Jeg har printet ut alle oppgavene jeg skal vurdere så jeg slipper å sitte på pc’n å jobbe. Det funker fint. Men jeg tviler sterkt på at dette arbeidspresset er særlig bra for sjansene til å bli gravid. Det er så utrolig frustrerende å måtte ta så mange hensyn. Det er ikke sånn det skal være når man prøver på å bli gravid. Da skal man slappe av og ta livet med ro slik at alt ligger til rette for å bli gravid. Jeg skal innrømme at jeg funderer på om det egentlig nesten er bortkastede penger å reise til Danmark når livet er som det er akkurat nå, men jeg klarer ikke la være. Jeg kan jo heller ikke trekke meg nå for nrk satser jo masse på å bli med akkurat denne gangen. Jeg hadde nok uansett ikke droppet det altså. Jeg klarer ikke la en sjanse gå fra meg. Den forrige eggløsningen var forferdelig. Det var ikke en kul tanke å vite at nå går et egg garantert til spille. Det orker jeg iallefall ikke. Argh… også er det jobben. Jeg får meg ikke til å si fra at jeg kommer til å være borte to dager neste uke… jeg får det ikke til. Jeg skulle så ønske at jeg slapp akkurat det. Jeg synes det er helt motbydelig tanke. Men jeg HAR jo jobbet mer enn jeg skal denne uken, og jeg HAR litt avspasering til gode. Det burde da ikke være så vanskelig. Jeg har krav på å ta meg fri, men da har jo arbeidsgiveren krav på at jeg sier i fra i god tid. Jeg kan ikke komme dagen før og si at jeg har avspasering til gode. De har jo en timeplan de må fylle og jeg står allerede på den. De må jo sette inn noen andre når jeg ikke skal jobbe. Nå kjenner jeg at jeg bygger opp masse frustrasjon på grunn av en sånn liten ting. Jeg skulle så veldig gjerne utsatt denne eggløsningen bare en uke, men det går jo ikke an å tenke slik. Eggløsningen kommer når eggløsningen kommer og slik er det med den saken. ARGH… frustrerende….

 

Jeg skal foresten oppi alt dette få besøk av mine foreldre i helgen. Eller de skal egentlig videre på et eller annet, så kommer de innom meg på veien til og fra for å sove her også skal jeg passe hunden dems. Jeg kjenner det blir litt ekstra styr oppi alt dette, for jeg MÅ jo gjøre litt husarbeid også da før de kommer… det trengs, men skulle gjerne utsatt det til etter Danmarksturen nå.

 

Ønskemor

 

PS. Jeg ligger langt etter med å lese blogger, svare på mailer og kommentarer… jeg skal… må bare bli ferdig med denne uken først… og kanskje neste?

10 Replies to “Plutselig syklusdag 6”

 1. Toppenavheia: Jeg skal begynne å kose meg når karakterene er satt… på mandag 🙂 Da skal jeg ikke stresse med annet enn å komme meg til København i tide.

 2. Blir utrolig moro å se deg på NRK til høsten! Gleder meg 🙂 Forhåpentligvis har både du og jeg en begynnende kul på magen når programmet vises…:)

 3. Lilleboffen: hehe… moro kan du si… skrekkblandet fryd sier jeg… kanskje mest skrekk når jeg tenker meg om… men jo, det blir jo morro. Særlig om jeg har kul på magen… vi satser da på at det gjelder oss begge ja 🙂

 4. Det er ikke lett, men du må prøve å tenke litt på deg selv og hva DU trenger og har behov for…
  Jobb er jobb, og alle har behov for fri en gang i blant – uansett årsak! Så prøv å gi slipp på den dårlige samvittigheten, for den hjelper ingenting.
  Ønsker deg en god pinsehelg 🙂

 5. Babyklar: Phu…. ja, du har så rett, så rett… men det er desverre lettere sagt enn gjort. Men om en uke har jeg iallefall SOMMERFERIE! Da skal livet nytes i lange drag… ja, jobbe litt da, men ikke stressende jobb, det er viktig… 🙂
  Takk og god helg til deg også!

 6. Hei schnuppa! Jeg har meldt deg på “helgens blogg” på forsiden av blogg.no 🙂 Jeg tenker at det er på tide at “vi” kommer frem i lyset også, og du har en så fin blogg, at du er en god representant for “oss” 🙂 Håper dette er OK?
  klem

 7. Pergoberta: Wow! Nå ble jeg rørt her altså… selvfølgelig er det OK… tusen takk! Det hadde jo vært helt stort å bli plukket ut til det da! Klem 😀

 8. Hvis det kan være noen trøst så hadde jeg en gynekolog med lang erfaring med fertilitets behandling. Jeg spørte han en gang om det kunne være en ide å sykemelde seg før og etter inseminasjon grunnet høyt arbeidspress på jobben. Han trakk veldig på det. Det kom litt an på hvordan den enkelte reagerer på stress mente han, men at det sannsynligvis har minimalt innvirkning på en befruktning. Så jeg håper det rydder vekk et uromoment i hodet ditt 🙂 Lykke til med neste forsøk da. 😉

 9. tingeling: Ja, jeg har lest og hørt det samme. Jeg har ei venninne som er veterinær og hun mente at stress ikke var bra når man skulle bli inseminert… men hun mente nok for hester, hunder og kuer… Bare jeg kommer meg til Danmark til rett tid jeg, så trur jeg at det skal gå bra, eller så bra det kan gå. Jeg trur ikke det har så mye med stressnivået å gjøre. Stress er verst for nakken min. 🙂 Tusen takk 😀

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.