Bloggpausen er over

Nå oppdaget jeg plutselig at jeg har hatt en lang bloggpause. Det var ikke planlagt, men veldig godt og helt nødvendig. Jeg trur det er viktig å leve litt normal iblant også. Fokuset på prøving kan være enormt krevende mentalt for min del, men også overfor omgivelsene mine. Det har vært godt å leve nesten som normalt i det siste med fokus på det livet jeg har her og nå, uten at alt skal dreie seg om drømmene for framtiden hele tiden. Det viser seg jo at de drømmene ligger så langt inn i framtiden at det er viktig å ikke miste fokus på her og nå.

Jeg har slappet av og virkelig nytt rolige dager i ferien og jeg har pusset opp på soverommet (ikke helt ferdig) og nå er jeg i full gang med studier  og jobb igjen. Jeg har ca. 30% jobb utenom studier og det har vært helt passe for hodet mitt, men nå begynner kassa å bli tom, så jeg har sagt ja til et vikariat på en barneskole fra vinterferien og fram til sommeren. Jeg er veldig spent på hvordan det skal bli, men kjenner det skal bli fint å teste ut hvordan det vil være å jobbe i barneskolen også.

Nå nærmer det seg dagen for temakvelden jeg skal holde på fertiliteam! Jeg er godt igang med å lage innhold, oppsett og materiell til utdeling. Jeg håper virkelig at det er en del som vil komme og jeg håper at alle som kommer får godt utbytte av å delta. Det er fremdeles ledige plasser. Temakvelden skal altså være i Tønsberg til torsdag. Jeg gleder meg.

Mer info om temakvelden her.

En annen spennende ting til uken som kommer:

Kamille

Jeg er i Kamille som kommer til uken. Bladet er allerede kommet ut til abonnenter og skal stå i hyllene fra mandag.

Løp og kjøp!

Mange klemmer fra Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.