CD3 – det slår egentlig ikke feil.

Det som ikke slår feil er at når jeg bare har vent meg litt mer til tanken på at det ikke gikk denne gangen heller, og etter en liten titt i almanakken, så dukker plutselig motivasjonen opp for en ny Danmarkstur. Jeg trudde det kunne bli veldig vanskelig å få til, men dersom jeg bare får en ekstra dag fri fra jobb, så skal jeg jo uansett til Oslo rundt de tider, så da bør det jo egentlig ikke være så vanskelig å få til et forsøk også. Jeg har jo tross alt sommerferie. (Det hørtes rart ut. Jeg har jo sommerjobb for de som ikke har fått med seg det, så jobb er på en måte en del av ferien min uansett. En veldig hyggelig, og ikke stressende jobb).

Argh… skal jeg da? Men da skulle jeg jo begynt på pergo i morgen, og det har jeg ikke kjøpt. Og det kan bli vanskelig å komme seg til en gynekolog på CD11 for det blir jo neste søndag. Jeg får sikkert heller ikke bestilt gynekologtime til CD12, for det er den dagen han er tilbake fra ferie, så det blir jo kjempetrøkk. Skal jeg bare kjøre på med en helt naturlig syklus igjen da? Det kan jo hende at det er denne gangen det skal funke tross alt. Om jeg ikke tar helt feil, så blir det maibaby og det virker jo veldig fint egentlig. (Ja, det er vel fint uansett når den blir født spør du meg altså).

Skal/skal ikke?

Ønskemor

6 Replies to “CD3 – det slår egentlig ikke feil.”

  1. Vel, det er jo bare prøve, prøve, prøve som må til. Før eller siden må det jo gå! :)(Det var visst ikke så vanskelig å oppfordre til ikevel 😉

  2. 😉 jeg kan snu fort. Jeg skal tenke litt mer på det da. Trenger jo ikke bestemme meg før det nærmer seg. Men jeg skal snakke med sjefen om det lar seg gjøre eller høre med ei venninne om hun kan ta den vakta for meg. Neste måned kan det foresten plutselig være helg når jeg har EL og det er jo også en tanke jeg kan like.

  3. åh svårt. Ibland tror jag att kroppen behöver en paus, men det är ju inte rätt för alla. Jag pausade mellan mina försök, men så hade jag ju den otroliga turen att det lyckades på andra. Jag är glad att du kommenterade min blogg, nu ska jag kolla hur det går. Och jag hoppas förstås att du lyckas och når dina drömmar!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.