Syklusdag 12 og EL… sukk….

Hvorfor er jeg ikke i Danmark da? Jeg skulle så gjerne vært på vei tilbake til Norge etter en vellykket inseminasjon ved Storkklinik akkurat nå. Hvorfor er jeg ikke det? Frustrerende.

 

På den annen side, så har jeg virkelig fått tid til å kjenne etter eggløsningen i dag og, ja, den har vært der ja… helt tydelig… Og den kommer sikkert tilbake neste måned og da skal den få litt ekstra hjelp av pergotime (trur jeg). Det er litt deilig å ha så ro på seg at jeg endelig kan kjenne litt etter også…

 

Klem fra Ønskemor

3 Replies to “Syklusdag 12 og EL… sukk….”

  1. Ja kan tenke meg tanken er frustrerende ja… Men kanskje du har godt av å hoppe over en periode for så å prøve igjen. For det må jo være en enorm psykisk belastning.
    Men neste måned, ja da satser jeg på at jeg får høre gode nyheter om en liten spire som ble sittende fast etter en Københavntur 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.