Dagen derpå? Neida.

Dette skulle liksom bli en rolig “dagen derpå” som jeg skulle hente meg inn etter alle de sterke opplevelsene i går. Men dagen har gått i ett. Etter å ha bidratt i Dagsrevyen i går, og intervjuet av ntb, så har flere henvendelser selvfølgelig kommet i dag. Jeg har vært i nrk-studio og debattert mot Kristin Halvorsen i her og nå på p1  klokka 17.30. Og jeg har blitt kontaktet av flere. Jeg er rett og slett fullstendig utladet, så dere blogglesere, om dere vil høre eller se noe av dette nå, så må dere rett og slett søke dere fram til det selv, for jeg orker ikke annet enn å legge meg ganske straks. Linker får komme i morgen.

Jeg kommer selvfølgelig tilbake med mer informasjon. Men nå klarer jeg ikke mer. Jeg MÅ sove. Husk at jeg ER gravid og kvalm og sliten. I går ble heftig, for Ønskemor sin mage liker ikke bilkjøring. Og siden vi var på farta og ikke hadde tv tilgjengelig når dagsrevyen skulle gå, så stoppet vi innom ikea og fant et tv i en utstilling som viste nrk. Det ble sent før vi kom hjem.

Jeg vil bare si en ting. Jeg er kjempeskuffet over Bioteknologirådets konklusjon, men gleden over den fantastiske opplevelsen på ultralyd overskygger alt annet.
Tenk at jeg skal få baby! Jeg skal bli mamma i slutten av mars neste år. Endelig kan jeg begynne å tro at alt kommer til å gå bra, og det skal virkelig skje. Tenk det…. jeg er snart ikke lenger bare Ønskmor, jeg blir MAMMA!

Lykkelig…. salig og trøtt…. skal sovne med et smil om munnen og kjeks på nattbordet til frokost i morgen.

Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.