Etter nedtur, kommer opptur :-)

I dag gikk alt så meget bedre. Jeg planla god tid og jeg bestemte meg for å kjøre over fjellet. Det blåste litt i dag også, men det gikk helt fint å kjøre over. Jeg kunne til og med ta det litt rolig og jeg fikk handlet en del før jeg hadde time på sykehuset. Så nå har jeg hamstret sunne teer for å prøve å finne noe som kan friste mer enn kaffe. Det er ikke lett. Nå  har jeg trukket te av salvie og anis med litt lakriste også (jeg bør jo drikke en kopp salviete nå fram til eggløsning). Den var ikke så aller verst, men jeg skal prøve hvordan ren salviete smaker. Problemet mitt er at sånn typisk grønn smak synes jeg er pyton, så jeg må ha litt annet oppi.

Andre ting jeg har fått kjøpt: Don quai, bidronninggele, d-vitaminer, Wild yam (den skal jeg ikke begynne med riktig enda, bare greit å ha i tilfelle), stor flaske med solvipect og  grapefruktjuice (venter med til etter eggløsning). Så nå skal det iallefall ikke mangle på vitaminer, mineraler og urter. Jeg glemte c-vitaminer, men det kan jeg få tak i her.

Så var det hsg-undersøkelsen da. Jeg setter alltid pris på at det er damer som undersøker meg der nede. Jeg hadde gruet meg litt for at det kanskje var en mann. Det var heldigvis en kvinnelig lege og en kvinnelig sykepleier der. De spøka og lo uten at det på noen som helst måte var fornærmende og det er alltid veldig frigjørende i en slik situasjon synes jeg.

Selve undersøkelsen gikk veldig bra. Da legen satt inn kateteret og blåste opp en liten boble inni der for at det ikke skulle gli ut, gjorde det ganske vondt. Det sa jeg fra om og da tok hun ut litt av luften igjen og da var det helt greit og egentlig kjente jeg ikke så mye mer. Jeg flyttet meg litt opp i sengen og ble dekket til med noe klede og de stilte inn røntgenaparatet før legen sprøytet inn kontrastvæske. Mange har sagt at akkurat det gjør ganske vondt, men jeg kjente ingenting. Det var helt fantastisk å se på skjermen hvordan væsken fylte livmor og eggledere helt opp til eggstokkene. Det var ingen hindringer underveis og derfor gjorde det jo heller ikke vondt og legen sa at alt så helt perfekt ut og at hun kunne ikke se noen grunn til at jeg ikke skulle bli gravid utifra de bildene.

Så jeg kunne dra fra timen strålende fornøyd 🙂 Jeg tuslet litt mer i byen etter at jeg kom fra sykehuset og gikk selvfølgelig rett på en butikk som het mor og baby. Jeg måtte bare inn en liten tur å titte litt. Jeg kikket mest på vogner og drømte meg helt bort. Jeg har egentlig allerede fått kjøpt en vogn av ei venninne, så jeg burde egentlig ikke kikke så mye på det, men jeg måtte bare litt. Jeg har ikke sett den vognen jeg skal ha enda og hun husket ikke hvilket merke det var da vi pratet om det, så jeg er veldig spent på hva jeg egentlig har kjøpt. Jeg så en i butikken jeg hadde skikkelig lyst på, men jeg husker ikke merket. Det var en som tok liten plass. Det hadde egentlig vært kjekt. Men alt dette får vente til spiren har boret seg godt fast i meg.

Til slutt på byrunden min fikk jeg kommet meg innom en bank og tatt ut danske kroner. Jeg fant ut at den forrige turen ble unødig dyr på grunn av at jeg brukte kortet på storkklinik. De tok jo et skyhøyt gebyr for korttransaksjon, så da er det bedre med kontanter. Jeg skjønner ikke hensikten med det. Hvis jeg drev butikk ville jeg jo vært mye mer fornøyd med at folk brukte kort enn å betale slike summer kontant. Men jaja… deres valg. Jeg får passe godt på kontantene da. Det er ingenting annet å gjøre. Denne gangen skal det bli budsjettur. Alt skal gjøres på billigst mulig måte. Jeg tar buss om jeg må. Gudene vet jo hvor mange turer jeg må på før det er en spire der og da er det greit å spare så mye som mulig underveis. Jeg får nok litt å bruke penger på etter at spiren sitter også, så det skal ikke bli noe problem å bli kvitt dem trur jeg, he he…

Jeg hadde egentlig noen bilder jeg tenkte å legge ut, men jeg trur det får bli i morgen. Jeg ønsker alle en god fredagskveld iallefall!

 

7 Replies to “Etter nedtur, kommer opptur :-)”

  1. Nå ble jeg utrolig lettet fremfor den mulige hsg undersøkelsen 🙂 Så godt å høre at det ikke er noe å grue seg til! 🙂
    Høres ut som om du har hatt en fantastisk dag, og det fortjente du! 🙂 Kos deg resten av kvelden 🙂

  2. Jakten på Lykkeliten: Tusen takk, nei det er ikke noe å grue seg til. Men som jeg skrev, så kan det være at det gjør litt vondt hvis det faktisk er tett for da presser de nok på litt ekstra. Men da er det jo desto mer verdt det. He he… de sa til meg på forhånd at det kunne gjøre ganske vondt, men at en fødsel var værre…. da lo jeg og sa at “det får jeg virkelig håpe”

  3. Så fint å høre at hsg gikk bra:) Jeg har selv tatt den, og det eneste vonde jeg kjente var litt mensensmerter når de fylte meg med kontrastvæske, men pytt sann. Har vært gjennom værre:)
    Ha en fin lørdag:)

  4. Heldig du var som ikke fikk en ubehagelig opplevelse! Og godt å høre at resultatet av undersøkelsen var positivt. 😀
    Grapefruktjuice skal tas nå før eggløsning, ettersom den er med på å tynne ut slimet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.