Blogg

Syklusdag 10 offisiel testing igang.

Nå kan igrunnen bare eggløsningen komme synes jeg. Det kjennes egentlig ut som at den er veldig på vei, men jeg testet i dag tidlig og i ettermiddag, og ingen tegn til at den er på vei der. Kan hende at det er ettervirkninger etter hsg som gjør at jeg har følelsen av at det er noe på gang. Det hadde jo vært helt perfekt om jeg kunne begynne turen allerede nå som jeg har fri. Da ville jeg kanskje klare å komme tilbake til jobb på mandag. Ingen hadde merket at jeg hadde vært borte en gang. Men den gang ei. Men når det nå først ser ut til at det blir mandag, så håper jeg det blir mandag og ikke tirsdag eller onsdag. Det hadde vært fint. Begynner å se fram til dette nå. Skal bli litt godt å komme innenfor dørene på Storkklinikk igjen og kjenne atmosfæren der hvor mitt ønskebarn skal bli unnfanget. Kanskje allerede denne uken?

 

7 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.