Syklusdag 10 offisiel testing igang.

Nå kan igrunnen bare eggløsningen komme synes jeg. Det kjennes egentlig ut som at den er veldig på vei, men jeg testet i dag tidlig og i ettermiddag, og ingen tegn til at den er på vei der. Kan hende at det er ettervirkninger etter hsg som gjør at jeg har følelsen av at det er noe på gang. Det hadde jo vært helt perfekt om jeg kunne begynne turen allerede nå som jeg har fri. Da ville jeg kanskje klare å komme tilbake til jobb på mandag. Ingen hadde merket at jeg hadde vært borte en gang. Men den gang ei. Men når det nå først ser ut til at det blir mandag, så håper jeg det blir mandag og ikke tirsdag eller onsdag. Det hadde vært fint. Begynner å se fram til dette nå. Skal bli litt godt å komme innenfor dørene på Storkklinikk igjen og kjenne atmosfæren der hvor mitt ønskebarn skal bli unnfanget. Kanskje allerede denne uken?

 

7 Replies to “Syklusdag 10 offisiel testing igang.”

  1. Spennende!! Tenk om timingen blir perfekt denne gangen og at du om ca 9 mnd sitter med ønskebarn(a) i armene dine!!
    Jeg synes hun legen som var med i Spekter, virket så rolig og avbalansert – og hvis hun representerer StorkKlinikken(altså, at atmosfære og folkene er som henne), så forstår jeg at mange velger å dra til nettopp den klinikken.

  2. Pergoberta: Ja, det er veldig god atmosfære der og veldig hyggelige mennesker. De arrangerer også en del treff for mødre og barn som har blitt til på klinikken.

  3. Så spennende! Håper virkelig det blir full klaff på deg denne gangen, slik at du slipper å til danmark igjen med ønskebarnet i sikte… Asså… Med mindre du vil prøve å få mer enn ett ønskebarn da 😉

  4. Sitter og ser på Spekter, hvor leder for Stork klinikk og en eller annen rådgiver for den norske stat diskuterer sæddonasjon. Som Stork sier: De kvinnene som kommer hit er ressurssterke og reflekterte kvinner som tar bevisste valg. Men rådgiveren mener fremdeles at det er best med to foreldre når det gjelder å få barn. Vel, jeg fikk ett veldig behov for å si min mening, og ettersom jeg ikke har noen blogg selv lenger så gjør jeg det her:
    Kjære rådgiver. For det første så finnes det hundrevis av barn i Norge som av ulike grunner bare har en forelder. Ved å si det du sier så stigmatiserer du disse barna. For det andre så tviler jeg på at det er de mødrene som bevisst velger å få barn alene som svikter når det gjelder å ta seg av barna sine. Norge fører en gammeldags politikk! Det er bedre å kunne fortelle barnet sitt at det er født uten far fordi mor faktisk ønsket seg ett barn, enn å fortelle at far ikke ville ha noe med det å gjøre som desverre er sjebnen for mange.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.