Dårlig kombo

Ønskemor er forkjølet…. skikkelig forkjølet… sånn tett i nesa, vondt i bihuler, hode og ører. Jeg nyser hele tiden og må stadig “dra inn” eller hoste. Hver gang jeg gjør en av delene vekker jeg Storkfrøken litt. Noen ganger begynner hun å gråte i søvnen sin fordi jeg nesten vekker henne. I tillegg har hun en god del vondt i magen og gråter mye på kveldene. Det er en skikkelig dårlig kombinasjon. Jeg orker ikke gjøre noe mer enn strengt tatt nødvendig. Derfor ser det slik ut på kjøkkenbenken min:

kjøkkenbenken

Klesvasken som jeg hang opp for flere dager siden, henger fremdeles oppe og slik ser det ut ved siden av sengen min når jeg står opp (ok, dette klarer jeg å få kastet i søpla da, så snytepapiret mitt og bæsjebleia til Storkfrøken blir ikke liggende der.) Ja, for ikke å snakke om hvordan gulvene blir seende ut med både hund og katt i huset.

forkjølet

Det er litt unntakstilstand i heimen. Vent, det har jo egentlig føltes som unntaktstilstand ganske lenge…. siden Storkfrøken og jeg kom hjem fra sykehuset. Nå er det unntakstilstand fra unntakstilstanden. Det ER virkelig ganske slitsomt med baby.

Senere i dag kommer mamma for å avlaste litt. Spørsmålet er om jeg skal bruke tiden til å gjøre husarbeid eller sove litt.

Håper forkjølelsen gir seg snart.

_________________________________________

Jeg sliter med et lite bloggteknisk problem etter at jeg byttet design sist. Det er at bildene i innleggene ikke kommer opp i feedene på bloglovin og på blogglisten og slike steder. Det er skikkelig frustrerende. Noen ganger er jeg veldig fornøyd med bildene og vil jo gjerne “friste” med dem. (haha… i dette innlegget er det kanskje like greit at det ikke kommer med). Jeg har spurt de i familieprat om hjelp til dette, men de fant ikke ut av det de heller. Kanskje det er noen av dere fantastiske lesere som vet hva som er galt?

One Reply to “Dårlig kombo”

  1. Ta deg en velfortjent lur!

    Husker første gangen jenta mi var syk. Det var jula i fjor, og hun var rett under 5mnd, i tillegg var både jeg og pappaen syke. Det er så slitsomt!
    Nå er hun syk igjen (9,5mnd), og det er slitsomt nå også… Heldigvis glemmer vi hvor slitsomt det er når de er frisk, hehe.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.