Syklusdag 7 sunn frokost?

Dagens frokost (pluss litt til)

Det nærmer seg. Jeg skal begynne å ta eggløsningstester på lørdag. I morgen er det HSG-røntgen. Åh, tenk om spiren sitter da… tenk at den kan være på vei om en uke.

Jeg håper jeg får eggløsning like tidlig som forrige syklus slik at det blir mangagen jeg er borte fra jobb. Jeg begynner senere på tirsdager, så om jeg presser meg til å klare tur/retur på en dag, så kan jeg iallefall hvile ut litt før jobb dagen etter. Det hadde vært fint. Mandag er på mange måter en fin dag å være borte på. Det passer veldig godt med undervisningsoppleggene mine og det passer veldig godt å være litt sliten på tirsdag.

Jeg venter på at testene skal komme i posten, men enda har de ikke kommet. Jeg begynner å stresse litt med det for jeg har ikke lyst til å gå i butikken her og handle det. Heldigvis at jeg skal på sykehuset i morgen, for da kommer jeg meg til en annen by og kan handle der. Da skal jeg også innom helsekostforetning og handle alle urtene jeg trenger. Jeg begynner å kjenne at det nærmer seg nå.

Krysser fingre for meg selv og alle dere andre “prøvere” nå. Nå satser vi på en skikkelig babyboom ved juletider 🙂

 

 

24 Replies to “Syklusdag 7 sunn frokost?”

 1. tvi tvi!!!! jeg krysser fingre:) selv teller jeg ned dager til jeg skal teste. “bare” 10-12 dager til. ja til babyboom rundt jul 🙂

 2. Overraskende hvor spent man blir på andres vegene… 😛 hehe
  Jeg krysser også fingrene for deg!
  God frokost!

 3. Ønsker deg MASSE LYKKE TIL i denne syklusen! Jeg er selv desemberbarn og ville ikke ha byttet bursdagsdato for alt i verden (ok, bortsett fra 18-årsdagen)! Hehe! Synes det er utrolig herlig å ha bursdag rett før jul 🙂

 4. Tuppen & Lillemor: Jeg sendte mail til løveapoteket i Trondheim på søndag. På mandag fikk jeg svar at det var sendt og i går lå det i postkassa mi. Jeg har ikke fakturaen her jeg sitter nå, men det kom på mellom 200 og 300 kroner… husker bare at det sto 200 og noe. mailadressa jeg brukte var vitus.loven.trondheim@apotek.no

 5. Ååh, håper du får det til 🙂 Det står stor respekt av det du prøver på nå! 🙂
  Selv håper jeg at min lille spire har festet seg 🙂 Spennende å se om 2 uker – satser på at tante Rød ikke kommer 🙂
  Men iallefall; Masse lykke til! 😀 Så er jeg også med og håper på en baby-boom i desember 😉 Hvor morsomt hadde ikke det vært 😀

 6. min drøm: Ja, jeg er litt gammeldags på det med sanasol. Jeg synes det er så godt, så jeg velger det. Det er visst litt forskjellige meninger om det egentlig er så bra, men er sikkert ikke så ille.

 7. Hmmm… Det ble litt for mye synsing og litt for lite fakta, mener nå jeg. Det spekter-programmet.
  “Jeg synes at barn skal ha en far og en mor”, var det han etiske-rådet fyren sa. Men det er da nok av undersøkelser, ikke bare ren statistikk men også kvalitativ forskning, som viser at barn far ikke ille av å ikke vokse opp med en far i hjemmet.
  Jeg synes hun som stilte opp som mamma med et barn som resultat av “storken” var tøff og veldig flink til å svare for seg! 🙂
  Litt synd at de ikke pratet med par (og/eller single) som ikke fått barn men som har prøvd og prøvd, for å få et inntrykk av hvordan det er for dem også. Så det vises en litt annen side enn bare, “det er mennesker som bare har lyst på et barn og drar til København og kjøper seg et”. Så andre får et inntrykk av hva det vil si å virkelig ønske seg barn men likevel ikke få etter utallige forsøk.
  Et fint forsøk, men litt… tafatt program, synes jeg da.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.