6 egg henger fremdeles med.

12 egg hadde jeg og 6 todelte embryoer henger fremdeles med i konkurransen om å få bli med meg hjem i magehybelen til Norge. Nå krysser jeg fingrene for to til innsett og to til frys.

Jeg er nydusjet og på mitt deilige, rene hotellrom. Nå skal jeg stelle meg ferdig og gå bort i den store domkirken for å se hvordan den ser ut innvendig.

Håper dere har en god dag!

Klem fra Ønskemor

4 Replies to “6 egg henger fremdeles med.”

 1. Godt å få seg et rent rom kan jeg tenke meg 🙂 Nettopp vært til skanning og venter på svar fra klinikken om hva vi gjør videre. Virker som folliklene har vokst fortere denne gangen, så ble plutselig redd for at vi må ned nå i helgen. Men vi får se. Eggene henger med ser jeg, det er bra! Tenk på at du snart er hjemme som ruger 😉

  1. Ja, veldig godt med rent rom og en dusj på et rent bad ikke minst. Spennende med utviklingen hos deg også da. Men det kan da ikke være så ille å reise i helgen? Det skal bli SÅÅ godt å komme hjem og ruge. Denne tiden blir helt viet til meg og meg selv.

 2. Synes det er spennende å følge din vei til drømmen om barn. Alle de tankene og følelsene dine du setter ord på. Håper at det blir alle 6 som henger med til slutt, og at du kan få inn 2 og 4 til frys…
  Jeg hadde et negativt forsøk og et avbrutt forsøk. Begynner å bli mentalt klar for et nytt nytt forsøk. Men cfc vill sette meg på omtrent samme medisinering som først forsøk og føler at de ikke vil høre på meg. Og jeg kjenner at jeg ikke er helt motivert for de igjen. Så jeg har kontaktet 3 forskjellige klinikker, 2 danske og 1 europeisk, men ikke bestemt meg enda. Bestemmer meg vel i løpet av noen dager. Ønsker deg lykke til med å få 2 hybelboere med deg hjem, og at de holder seg der i ca 40 uker.

  1. Det er nok liten sannsynlighet for at alle seks henger med helt til i morgen og iallefall at alle har frysekvalitet. Men det er klart at det er lov til å håpe.

   Jeg har akkurat samme erfaring med cfc, og er så glad for at jeg valgte å bytte klinikk. Min gynekolog i Norge mente at man øker sjansene for suksess ved å bytte klinikk, så jeg støtter deg virkelig i det.

   Tusen takk for lykkeønskninger og jeg ønsker deg også all lykke til med valg av ny klinikk og neste runde.

   Klem fra Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.