Reisebrev fra København

Det er lenge siden jeg skrev reisebrev fra København til singelnett, men det ble ikke publisert før i går. Derfor har jeg også ventet med å skrive reisebrevet her på bloggen. Jeg tenkte at det skulle få komme på singelnett først. Men her er det.

Jeg kommer med bilderas senere.

I dag har jeg bestemt meg for å ikke teste. Jeg har kjøpt en digital clearblue-test til, men jeg vil ikke kaste den bort med å risikere at det står “ikke gravid” fordi jeg tester for tidlig dersom jeg egentlig er gravid. Den skal til pers i morgen tidlig. Jeg har en hektisk dag på jobb i dag, så nå er fokuset der, og ikke på min egen situasjon. Skal iallefall prøve. Jeg håper at jeg kan legge ut et bilde her som viser en cb-test det står “gravid” på i morgen. Det har jeg begynt å håpe og tro forsiktig på, men jeg prøver å holde beina på jorda litt til og forbereder meg på at det kanskje ikke blir slik. Jeg må jo bare ta det som det kommer, og forholde meg til det som skjer. Jeg har uansett ingen kontroll. Frustrerende.

Jeg vil takke for alle gratulasjoner og positive, oppløftende meldinger, både her på bloggen og ellers. Jeg klarer ikke helt å ta det inn over meg enda, men i morgen trur jeg kanskje at jeg skal klare å slippe jubelen litt løs. Tenk at nå står jeg kanskje på dørterskelen til et helt nytt liv? Det er nesten for godt til å være sant, men så kanskje det er sant allikevel?

Klem fra Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.