To tilbake, ingen til frys.

Jeg er glad for at jeg skal få sette tilbake to fine befruktede egg i dag. Dessverre var ikke de to siste gode nok til frys. Litt lei meg for det, men så lenge disse to fester seg, så skal jeg ikke klage.

Har blitt skikkelig forkjøla i løpet av natten. Så nå skal jeg slappe av og prøve å bli frisk. Jeg og mamma har bestemt oss for å bli til i morgen og jeg er så glad for at jeg skal slippe å stresse med å rekke båten etter innsettet på klinikken i dag.

10 Replies to “To tilbake, ingen til frys.”

  1. To er bedre enn ingen. Og du behøver jo ikke tenke på å starte hele hormonprosessen igjen med en gang. Ta tiden til hjelp. Og rug godt på de to embryoene du nå har fått satt inn. God bedring og kos dere en natt til 🙂

  2. Åh, så spennende! Masse lykke til! Ps! Det å være litt smådårlig i tiden fra befruktning/innsett skal visst være bra siden kroppens immunforsvar settes ned og det dermed er mindre sjanse for at kroppen støter ut embryoet/ene…. sies det! Krysser fingrene for at spira sitter denne gangen!

    1. Tusen takk…. Åh så godt å høre. Jeg har jo vært masse syk i det siste… Tydelig at kroppen har annet å fokusere på nå da 🙂

  3. Jeg fikk også to på innsett og dessverre ingen på frys. Nå er det ca. 2 måneder til jeg får babyen i armene mine. Håper du også er like heldig! Den verste tiden mintes jeg var rugetiden frem til jeg kunne teste. Holdt på å bli gal! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.