Jeg vant jo!

Nå har jeg begynt å savne Tuppen og Lillemor som har vært på ferie. Jeg har alltid gledet meg til neste innlegg fra dem for å høre hvordan det går med dem. De prøver først og fremst å få barn med donor, og for å øke sjansene for ett, så prøver de jaggu begge to. Det er så spennende. De hadde jo en spire i vinter, men det var veldig trist da de mistet den. Men nå er da over 14 dager siden de dro, så nå lurer jeg så på om de er kommet tilbake og hvordan de har hatt det. Derfor gikk jeg inn for å kommentere på bloggen dems i dag og da kom jeg jo på at jeg vant 10 eggløsningstester og 2 graviditetstester på giveawayen som de hadde rett før de dro. Hurra! Jeg hadde jo egentlig store planer om at jeg ikke skulle få bruk for de testene, men nå skjønner jeg jo at de virkelig kommer godt med. Yippi. Nå hadde jeg begynt å tenke på å bestille flere, men nå slipper jeg iallefall det, for jeg er godt sikret til en runde til 🙂

 

Men nå kom jeg på en ting til som sikkert en av dere prøvere kanskje kan svare på. Bruker man eggløsningstest for å finne eggløsning når man går på Pergotime? Eller hvordan foregår det? Finner man bare tidspunktet hos gynekologen ved en scanning og kanskje eggløsningssprøyte? Hm… lurer fælt på hvordan neste runde blir nå altså…

 

Klem Ønskemor

11 Replies to “Jeg vant jo!”

 1. Jeg har vært inne og etterlyst dem på bloggen deres jeg også.. Gratulerer som vinner på giveawayen deres 🙂
  Jeg brukte eggløsningstester de første rundene med pergo, men sluttet å bruke dem. For – til tross for at testen var positiv, viste blodprøven noe annet. Så, hadde jeg vært deg, hadde jeg undersøkt med gynekologen!

 2. Jeg tenker ofte på de to jeg også – de er virkelig fine og jeg håper de snart er tilbake 🙂
  Ved forrige (og første) runde med pergo fikk jeg beskjed om å scannes og sette en eggløsningssprøyte etter hva gynekologen finner. I mailen jeg fikk i går av Lindenberg nevnte han bare eggløsningstester, så jeg sendte en ny mail hvor jeg spurte om jeg ikke behøvde en slik sprøyte neste gang. Fikk da til svar at om jeg hadde anledning til å bli scannet dag 11 var det best om jeg tok en ovitrelle sprøyte sett etter funn på scanningen. Jeg synes den sprøyta gir en super trygghet, så jeg vil absolutt ta den neste gang også 🙂

 3. Pergoberta: Ja, nå savner vi dem…
  Hvem var det som blodprøve da? Det er vel mulig han gir meg el-sprøyte… litt spent på neste runde ja… jeg skal la gynekologen være sjefen for opplegget jeg 🙂 trur han vet best tross alt 🙂

 4. Et ønske så stort: Ja, Tuppen og Lillemor er herlige, vi er glad i dem 🙂 Synes de snart skal komme snart 🙂
  Min gynekolog sa at eggløsningssprøyter gav litt falsk trygghet. De er ikke så pålitelige som man kanskje tror, så det virket ikke som at han hadde så stor tro på det. Ikke eggløsningstester heller for den sakens skyld. Så da sitter jeg igjen med at ultralyd er det beste. Men selv der var det jo tydelig at han bommet med ett til to døgn, så det er ikke så lett å forutse trur jeg. Jeg håper jeg får ultralyd neste gang jeg kommer til storkklinik også.

 5. Slingringsmonnet med en el-sprøyte er ganske vid ja, så den er ikke en VELDIG trygghet sånn sett. Men man er garantert eggløsning innenfor et visst antall timer, og det jeg også synes er godt og trygt med den er at den ifølge flere leger og gynekologer lager veldig gode forhold i livmoren 🙂 kroppen “tror” jo den er gravid i flere dager etterpå, så jeg tror helt sikkert de har rett i det 🙂
  Men så er det dette med at vi alle er forskjellige… Irriterende nok siden det da er umulig å finne en fasit :/ Gynekologen vil nok helt sikkert ha alle svar på alt du lurer på rundt dette 🙂 Bare husk å ha pergoen i hus i passe god tid menstruasjonen før du skal avgårde neste gang 😉

 6. Et ønske så stort:
  Åja, det visste jeg ikke om el-sprøyte, men det var jo fint å vite, kanskje ikke jeg skal være så redd for det allikevel. Jeg satser på at gynekologen vet ja, han skal være veldig flink på dette, så det må jo gå bra.
  Huff… ja, tenk om det fantes en fasit… det hadde vært så utrolig deilig. Jeg vet at gynekologen min har hatt den første dagen på jobb etter ferie i dag, så jeg venter veldig spent på hva han svarer på den lange mailen min… vente vente… argh… lei av å vente… vil jo bare være gravid nå, helst i går…
  Jepp… jeg skal sørge for at jeg har pergoen i hus i god tid til jeg får bruk for det ja… ingen tvil… 🙂

 7. Ja, jeg har konkludert med at all ventingen er det mest slitsomme. Er ALLTID noe å vente på…! Passer dårlig når man helst allerede skulle ha kjent en liten spire vokse seg stor inne i magen.. Urk! Føler med deg.. 🙂

 8. Jeg husker ikke med pergoen for det er så lenge siden. Men man får jo med “bruksanvisning” fra gynokologen som skriver den ut 🙂
  Mulig jeg er helt på jordet nå, for jeg vet jo ikke hvordan det er når man ikke har en mann med i bildet. Men er det sånn at du kan få IVF/ICSI? Da er jo sjansene dine mye større med tanke på at du faktisk setter inn egg som er perfekt befruktet. 🙂
  Klem fra mammaogMia

 9. Yvonne: Ja det er helt klart at jeg kan prøve ivf, men reelt sett så sier de at sjansene er ikke så mye større, dessuten er det VELDIG MYE DYRERE så jeg har håpet i det lengste at jeg slipper det. Men om det går lang nok tid uten hell, så kommer jeg nok til å prøve det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.