Siste dag i Køben

Nå er jeg altså teknisk sett gravid med tvillinger. Det er en utrolig rar og surrealistisk tanke.

Innsettet foregikk akkurat som en inseminering. Ikke vondt i det hele tatt. Bare en veldig rar følelse. De scannet magen med ultralyd slik at jeg fikk se hvor livmoren var (som alle andre sa de at jeg hadde en veldig fin livmor… begynner å bli vant til å høre det nå… hva nå enn de legger i det, men jeg tar det som et godt tegn for at det endelig skal klaffe denne gangen). Jeg fikk se at de satte inn kateteret med eggene og faktisk fikk jeg også se en tydelig prikk der hvor de hadde vært og latt igjen to egg helt innerst i livmoren. Så jeg har faktisk allerede sett “dem” på ultralyd”. Håper så inderlig på positiv test om to uker. Jeg har time til gynekolog tre uker senere og er det liv da, så får jeg se ett, eller kanskje to (?) bankende hjerter på ultralyd. Fascinerende.

Eggene som ble satt inn hadde fått assisted hatching. Jeg hadde ønsket meg det, selv om det kostet 2500 danske kroner mer. Assisted Hatching er at de lager et lite rift i “eggeskallet” før de setter det tilbake i livmoren. På den måten fester det seg lettere. Jeg leste et sted at eldre kvinner oftere hadde litt harde skall og at det kunne være en grunn til at egget ikke klarte å festes. Jeg vil ikke ta sjansen på at alt annet er bra bortsett fra det.

Ja, vi er faktisk enda i Køben. Vi hadde jo egentlig bestemt oss for å reise tilbake etter innsettet i går, men så hadde vi bestilt hotel en natt for mye, og siden vi ikke fikk tilbake pengene for den siste natten, så valgte vi heller å bli og heller prøve å booke om båten en dag senere. Det var ikke noe problem. Så da fikk jeg virkelig slappet av og unngått stress etter innsettet i går. Det kjentes veldig bra ut. For det hadde blitt veldig hektisk om vi skulle dra med en gang etter som var den opprinnelige planen. Så da dro jeg rett tilbake til hotellrommet og sov etter innsettet. Jeg har klart å bli skikkelig forkjølet, så formen er virkelig ikke på topp. I dag har jeg hes wiskey-stemme, så da er det vel snart på bedringens vei. Vi må snart sjekke ut av hotellet (jeg blir her så lenge som mulig for å bli minst mulig sliten), så da har vi noen timer igjen som vi må slå ihjel. Mamma vil på designmuseum, så det er planen. Fint, for shopping er ikke helt min greie når jeg ikke har penger, og alt jeg egentlig har lyst til å shoppe dreier som de to små prikkene i magen, som jeg må vente med å shoppe til. Jeg klarer enda ikke helt å tro at det skal klaffe, men OM det gjør det, så skal jeg iallefall ikke begynne å handle for mye før jeg er 12 uker på vei. Øverst på ønskelista mi er Leander-vugge. Det har det vært helt siden jeg begynte å kikke på babyutstyr. Når det gjelder barnevogn har jeg egentlig sett meg ut en, men får vel vente å se om det er en eller to. Det kan jo ha litt å si på valg av vogn.

Nå er det altså straks tid for å komme seg ut av hotellet og slå ihjel noen timer før vi entrer båten og vender nesen hjemover.

Klem Ønskemor

11 Replies to “Siste dag i Køben”

 1. Så gøy, og så spennende:) Nå blir det å telle dager til du kan ta testen og få det svaret du har ventet på!

 2. Ønsker deg masse lykke til. Krysser fingrene for deg. Om alt skal klaffe, vil jeg anbefale deg TFK joggster twist barnevogn. Helt super, også til tvillinger. Klemmer

 3. Hurra! Nåblir det spennende framover. Krysser fingrene for deg, og følger spent med på bloggen. 🙂

 4. Gratulerer som teknisk gravid med tvillinger 🙂 Unner deg virkelig en positiv test i enden av disse ulidelig spennende dagene du har foran deg.

  Så bra at du har støttende foreldre, som også blir med på turen. Man trenger noen å lene seg på underveis.

  Hilsen selv gammel sliter og smugleser som endelig har spark i magen etter både inseminasjoner og IVF (og lapraskopi).

  1. Tusen takk 🙂
   Hihi… hører flere snakker om at de smugleser bloggen min. Jeg skjønner at jeg skriver om et tema som man ikke er vant til å lese/skrive om. Iallefall ikke når man samtidig står fram med fullt navn. Da føles det kanskje som at man snoker inn i andres liv? Vel, det er iallefall helt i orden, eller så hadde jeg ikke skrevet blogg om det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.