Hjemme igjen…

 

Da er jeg endelig hjemme igjen. Det har vært en bra, men slitsom tur og hjemme er definitivt fremdeles best. Like før jeg skulle reise fra København i går, så møtte jeg denne karen og ble overlykkelig!

IMG_0911 (4)

Jeg var overbevist om at jeg så en stork! Så jeg tenkte jo at det kunne jo ikke bety annet enn lykke. Jeg har smilt over det og tanken på de to små frøene i magen hele veien hjem. Da jeg kom hjem, så la jeg bildet ut på en facebookgruppe jeg er med i for naturfotointeresserte. Da fikk jeg raskt svar at dette var slettes ingen stork, men en gråhegre. Det var jo litt kjedelig da. Men jeg later som at det var en stork allikevel jeg. Det blir så fin historie å fortelle dersom det blir barn ut av denne turen. Jeg tenker nemlig å lage et lite album som forteller litt om hvordan dette henger sammen. Da hadde det passet så fint å si at jeg så en stork på den siste turen og at det sikkert betyr lykke.

Jeg fikk tatt masse bilder på turen og jeg kommer til å legge ut litt og litt. Jeg orker rett og slett ikke ta alt med en gang. Nå er jeg sykemeldt fram til tirsdag og jeg kjenner at det skal bli godt å ta det med ro. Jeg er livredd for å stresse nå, for nå SKAL det gå. Jeg skal allikevel prøve å gjøre litt jobb, men jeg har masse jeg kan gjøre her hjemme, så jeg skal ikke kjede meg.

Hva ønsker dere forresten å høre mer om fra turen? Nå har jeg jo holdt dere oppdatert med det viktigste, men hva annet vil dere høre om?

Klem fra en trøtt, fornøyd og veldig spent Ønskemor

13 Replies to “Hjemme igjen…”

 1. Du får se på det som en lissom-stork da. Det er jo nesten det. 🙂
  Når jeg bodde i Sør-Sverige som liten så hadde vi faktisk stork der. Nå kommer de ikke til Sør-Sverige lenger… Dessverre. Lenge siden jeg har sett en når jeg tenker etter.
  Bra du ikke stresser! Er kjempespent på hvordan det går nå. Kan nesten se for meg deg dansende av glede og lykke når du endelig får tatt testen… 🙂

  1. Ja, det var nok en liksomstork. Ja, nå skal jeg bare prøve å konsentrere meg om litt annet en periode. Trur det skal bli litt godt å tenke på annet litt om jeg klarer også. Testen får komme når testen kommer. Det er ingen vits å teste for tidlig heller. Om jeg tester for tidlig, så risikerer jeg falsk positiv test siden eggløsningssprøyten gir utslag på en test og den sitter visst i en stund.

 2. Det der er bare en wannabe-stork, så jeg er helt med på å kalle hegr- *host* storken for en fin avskjedsgest fra København. Koselig tanke å lage et album til bebis. Fikk du tatt bilde av dr.Svend som kikker ned mellom beina dine også? 😉

  1. Haha… tanken på å ta noe bilde mens jeg lå og skreva slo meg ikke en gang. Jeg tenkte først etterpå at det hadde vært moro å ta bilde av ultralydskjermen når de sprøytet inn eggene. Det var ikke professor Lindenberg som satt dem inn da. Men trur han klarte det fint han andre også. 🙂

   1. Er ikke akkurat det man tenker på mens man ligger der nei… Du får sikkert anledning til å ta flere ultralydbilder når du er gravid på ordentlig, med positiv test og det hele 🙂

     1. Jo, jeg skjønner godt den følelsen.
      Jeg føler på meg i blant om ting vil gå godt eller ei og med det får jeg en slags indre ro, for jeg “vet” bare. Vanskelig å forklare for det er ikke logisk, men følelsene er der på en merkelig måte.
      Men nå, nå er det bare “sort”, ikke noen tristhet men ikke noen glede heller. Med det mener jeg ikke at jeg ikke føler eller håper eller ønsker noe, bare at den “jeg vet”-følelsen ikke er der.
      Jeg håper for all del, det har jeg gjort alle de andre gangene også. Ønsket er der i tillegg, det har det alltid vært og det er bare enda større nå enn noen gang før.
      Men angsten for at det likevel ikke går er der også. Det er derfor jeg ikke tør eller våger å juble eller føle på den samme optimismen flere andre gir til kjenne. Jeg ønsker veldig inderlig for din del, åh, du aner ikke hvor sterkt jeg ønsker det lykkes for deg!
      Men angsten er der også. Så du er ikke alene om det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.