Ny artikkel til singelnett igjen

Jeg glemte helt å fortelle dere at jeg skrev en artikkel til singelnett igjen før jeg reiste til Danmark. Artikkelen ligger her. Det er ikke noe nytt og spennende for dere som følger bloggen, men kanskje noen har lyst til å lese allikevel? Jeg holder på å skrive et slags reisebrev fra turen også som skal publiseres på singelnett i løpet av ikke for lang tid trur jeg.

Klem fra Ønskemor

2 Replies to “Ny artikkel til singelnett igjen”

    1. Det går greit, men jeg har ikke helt troa denne gangen heller. Jeg HAR testet, men det var mest får å skjekke at eggløsningssprøyta er ute av kroppen. Da slipper jeg å tenke at den kanskje henger litt i dersom det skulle dukke opp en positiv test. Den var negativ ja. Det var på fredagsmorgen. Jeg prøvde igjen i dag bare for moro skyld. Den var like negativ, men jeg var jo forberedt på det når det var så tidlig. Så gikk greit. 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.