Støl i magen… et tegn?

Jeg har ikke gjort noe som helst for å bli støl i magen… kan det være et tegn?

 

Ønskemor

6 Replies to “Støl i magen… et tegn?”

 1. Jepp, det kan det! Jeg var det etter innsett. Håper så inderlig at det lykkes for deg nå! Og flere ting tyder jo pår det… 😉 Ønsker deg ei riktig god helg. Og enn så lenge så er du jo gravid! Klem

  1. Huff… nå prøver jeg å dempe forventningene litt her. Men jeg er merkelig støl i hele magen altså. Ja, tenk, enn så lenge er jeg faktisk gravid. Men det er jo altfor tidlig til å vite noe som helst da. Selv en mistanke er jo egentlig for tidlig. Men det hadde vært utrolig deilig å få det til nå. Håper det går bra med dere også? Klem

   1. Med oss går det bare bra. Lillemann vokser seg til og viser mer og mer av hvem han er. Kommer flere og flere ord her nå, så nå må man passe på hva man sier… 😉 Kjenner så sterkt at dette var valget var riktig. Og jeg håper for alt i verden at du får oppleve den lykken det er å bli mamma! Det er virkelig ubeskrivelig! Nyt helga og stølheten, hi hi!

    1. Så hyggelig å høre fra dere. Ja, merker det med at man må passe på hva man sier, og hvordan man sier ting. Nevøen min er litt over to år nå, og her kommer alt i retur 😉 Det er godt at du fremdeles kjenner deg så komfortabel med valget ditt. Jeg er også helt sikker på mitt. Så håper jeg at jeg blir enda tryggere når jeg blir gravid og mamma…
     Ja, jeg nyter stølheten og alle følelsene jeg har i magen nå altså, for det er ikke reint få skal jeg si deg, men det er klart: Det KAN være hodet mitt som spiller meg et puss eller rett og slett overstimulering som en annen foreslo her. 😀

 2. Det har jeg faktisk hørt flere andre som har sagt også, og som har vært gravide 🙂 kjenner minimalt jeg og feelingen går opp og ned hele tiden. Får vel låne litt av den tuben med tålmodighet..

  1. Jeg har ikke kjent noe liknende dette de andre gangene. Men forskjellen er jo også at denne gangen går jeg på lutinus og ikke crinone og jeg har tatt hcg-støtte. Så det KAN jo være noe med det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.