Nervepirrende

Ok, dette er unektelig temmelig nervepirrende. Da jeg testet på torsdag kom streken leenge etter tiden og den var veldig svak. I går var testen blendahvit hele tiden og har enda ikke fått noen svak strek en gang.

I dag derimot, lurer jeg nesten på om den er nesten slik den var på torsdag… den var negativ til tidsfristen, men nå etterpå så synes jeg sannelig at jeg kan begynne å ane at det kommer fram en strek igjen. Skjer’a?

Siden den offisielle testdagen er i dag, så tok jeg også testen fra klinikken. Den var negativ, og der ser det ikke ut til å komme noen strek en gang.

Jeg blir litt nervøs for om jeg også skal få en XU og oppleve det samme som Balanse, siden det er mulig den kommer sent. Men på den annen side, så skal jeg kanskje ikke ta sorgene på forskudd heller… eller gledene for den sakens skyld. Jeg er bare veldig spent og nysgjerrig på hva jeg faktisk ser nå, og hva som skjer videre nå? Enn så lenge, så regner jeg det som negativ test, men fortsetter med lutinus og tester noen dager til. Tanta har jo ikke meldt sin ankomst, og spottingen har sluttet. Men så kan det jo også hende at det er på grunn av lutinus at tanta holder seg unna også… litt vanskelig dette… nei, det eneste som er sikkert er at ingenting er sikkert enda føler jeg.

Men at det er håp i hengende snøre fikk jeg et bevis på i går da jeg fikk se et herlig bevis hjemme hos en “donormor” (ikke helt komfortabel med begrepet donormor, men enn så lenge, så er det det beste jeg har). Lille “H” tuslet rundt mens vi voksne hadde en hyggelig prat. Lille “H” hadde nemlig blitt til på denne måten. Moren kunne fortelle meg at hun hadde negativ test på testdagen og hadde egentlig bare regnet med at det ikke gikk. Helt til hun fikk svaret på blodprøven som viste et lovende høyt tall. Og nå tusler lille “H” rundt på gulvet i stua… herlig. 

Så nå tenker jeg bare at jeg ikke skal ta hverken noen glede eller sorg akkurat nå i dag. Men heller avvente å se hva som skjer videre. Spennende og nervepirrende er det okke som.

tester på testdato ivf 3

Her er bilde av begge testene jeg tok i dag, akkurat når fristen var ute på dem. Her er det ingen strek å sjelne.

 

 

tre siste tester før testdato ivf 3Dette bildet er tatt et par timer etter at den siste testen er tatt. Den nederste testen er den fra i dag, og der kan man ane en strek. Testen fra i går er i midten og der er det ikke mulig å ane noen strek i det hele tatt. Mens torsdagstesten, som er øverst, er kanskje en anelse sterkere enn den jeg tok i dag, men så har den ligget lenger og kan ha blitt sterkere bare på grunn av det kanskje egentlig.

 

Ja, jeg er klar over at det ikke er så lett å se på bildene, men jeg mener man kan ane at det er en strek der altså. Dere får vurdere det dere. Jeg venter med å konkludere noenting før i morgen.

 

Klem fra Ønskemor

14 Replies to “Nervepirrende”

  1. Ja, jeg synes bare den kommer VELDIG sent og forsiktig, med tanke på at det var ivf, og det er fjorten dager siden ferdig utviklede embryoer fikk komme helt fram til målstreken en uke tidligere enn det som er normalt. SÅ den kommer iallefall VELDIG sent og forsiktig. Det KAN bety graviditet utenfor livmor, og det bekymrer meg litt. Sjansene for graviditet utenfor livmor øker visstnok ved ivf, av en eller annen merkelig grunn.

 1. Jeg ser og strek på den siste testen! Ser ingenting på testen fra den 8. Jeg krysser der som krysses kan her nord!

  1. Ja, ikke sant? I virkeligheten så er det iallefall en strek der nå. Jeg klarer ikke helt å bli enig med meg selv om hvilken som er sterkest av den fra i dag og den fra torsdag, men den fra igår er absolutt HELT blendahvit. Nå vet jeg ikke helt hvordan jeg skal klare å vente til i morgentidlig så jeg kan teste igjen. Jeg ser liten grunn til å drive å teste noe mer i dag. Det skjer uansett ikke så mye på noen få timer.

 2. Det er definitivt en strek på den fra i dag som har ligget en stund! Jeg vet ikke hvordan løpet er i forhold til IVF, men dette er jo hvertfall ikke negativt enn så lenge 🙂 så blir det spennende å se om et par dager om den blir sterkere 🙂 Hvis spira sitter, krysser vi fingrene for at den sitter der den skal! Jeg stemmer for at det skal ha klaffet for deg denne gangen! 😉

  1. hehehe… tusen takk… regner med at jeg får et enstemmig vedtak på det nå. Så da er det iallefall avgjort… men ja, det er akkurat det. Når den kommer så sent og svakt etter et ivf-forsøk, så er jeg veldig bekymret for at det kan være utenfor livmor. Det er bare å fortsette å krysse fingrene for her er iallefall ingenting avklart enda.

 3. Så spennende! Jeg ser streken på den nederste! Nå skal det sies at de tre gangene jeg har blitt gravid har jeg ikke fått positiv test med billigtestene på testdagen, men clearblue sin viste at jeg var gravid 🙂 så her er det fortsatt håp tror jeg 🙂

  1. Ja, clear blue er veldig ømfintlig. Da jeg hadde kjemisk graviditet, så viste den digitale til clear blue “gravid” samme dag som billigtesten var negativ og blodprøven viste hcg på 6, så den er definitivt litt FOR sensitiv etter min mening. Men dersom dette går den rette veien, så er det helt klart at jeg vil ha en digital i løpet av uken også. Men jeg klarer ikke helt å glede meg for tidlig nå. Jeg er VELDIG avventende.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.