Negativ

Jeg har tatt to tester i dag. Begge var billigtester, men fra to forskjellige produksjonsnummer. Begge var like negative og har fortsatt å være det leenge etter at tiden gikk ut. Så jeg regner med at jeg var ute for en falsk positiv i går. Det står jo ettertrykkelig i vedlegget til testene, at en test som er positiv innen fem minutter kan fint leses av etter en time også, for den forblir positiv i flere dager, mens en test som er negativ etter fem minutter bør kastes slik at man ikke leser av når det har gått lenger tid. Den kan nemlig bli falsk positiv. Jeg har aldri opplevd det før. Alle jeg har hørt om som har fått en billigtest til å bli positiv leenge etter fristen har fått sterkere test dagene etter, og har vært gravide. Men siden det står i vedlegget at jeg ikke skal stole på det, så må jeg nok innse at jeg nok har vært utsatt for en falsk positiv test på den måten.

Tanta uteblir da. Så jeg ER jo bekymret for at jeg har en graviditet utenfor livmor. Eventuelt, så kommer ikke tanta før jeg slutter på lutinus. Jeg føler ikke for å slutte på lutinus riktig enda. Så da får jeg bare smøre meg med tålmodighet.

Jeg trur jeg kommer til å be om en blodprøve i morgen uansett, så vet jeg mer sikkert.

Klem fra litt lei Ønskemor

2 Replies to “Negativ”

  1. Blæ. Men jeg har fortsatt et lite håp! Nettopp fordi det pleier å være en grunn til at de blir positive. Men ja, det står jo at de kan bli falskt positive… Uansett. Jeg satser på at ett egg festa seg, bare veldig seint!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.