ivf-forsøk nummer to

Lettelse.

Endelig er jeg på vei hjem med to små spirer i magen. Det var en utrolig lettelse jeg kjente på da jeg kom til klinikken for innsett i dag.

De startet jo med å fortelle om hvordan det hadde gått med eggene og de skrøt hemningsløst over hvor god kvalitet det var på dem. De kunne ikke skjønne annet enn at jeg måtte bli gravid denne gangen. De viste meg bilder og fortalte hvilke som skulle inn og hvilke som skulle fryses ned. Og dere…. jeg har FEM (!!!!) egg på frys i tillegg til de to som er i magen. Totalt syv egg hadde god nok kvalitet. Ja, ikke bare god nok. De hadde veldig god kvalitet. De er frosset ned i to posjoner. En posjon med to og en med tre. Jeg vil anta at de tre er noe dårligere og at sjansen er stor for at ikke alle de overlever en ev. opptining da.

Da jeg begynte å ta inn over meg alt det de fortalte meg begynte tårene å trille av glede og lettelse. Endelig kan jeg kjenne at det har vært verd slitet, strevet og pengene. Endelig er jeg lettet og glad og jeg har noe håndfast positivt. Ja, håndfast er kanskje feil å si, men det føles slik. De tok seg god tid til å prate med meg etterpå også og det var så godt. De gledet seg til å se meg igjen om et år for å få se på resultatet. Jeg følte meg så utrolig godt sett og ivaretatt.

Uansett om det lykkes nå eller ikke, så vet jeg at det er mulig. Jeg kommer til å bli gravid på et av de tre forsøkene jeg har betalt for. Og nå vet jeg at jeg også har til to fryseforsøk. Det er bare så deilig å tenke på.

Etter innsett har jeg kjørt til Skagen og nå sitter jeg på Grenen og har spist deilig fiskesuppe. Danmark er herlig og jeg gleder meg allerede til jeg skal tilbake. Med barn på sommerferie 🙂

Båten går fra Hirtshals sent i kveld. Gleder meg til å sove i egen seng i natt når jeg endelig kommer hjem i natt.

Klem fra lettet og lykkelig Ønskemor

24 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.