Studier og prosjektarbeid.

For tiden er det studier og prosjektarbeid som har fullt fokus, så da blir det nok litt stille her på bloggen en periode. Jeg har siste prosjektlevering den 11.desember, så fram til det, vil dere ikke høre mye fra meg vil jeg tro. Jeg har flyttet timen hos Hausken til den 16. desember. Da håper jeg på å få gjort en vannscanning av livmor, så jeg får vite hvordan det ser ut inni der. Før det, skal jeg til fastlegen og få tatt en del blodprøver på aktuelle syklusdager, så nå er det full sjekk av alt i hele systemet igjen. Det skal bli godt å vite hvordan det står til med kroppen og fertiliteten etter alt jeg har vært gjennom.

På gjensyn!

Ønskemor

4 Replies to “Studier og prosjektarbeid.”

  1. Hei hei 🙂
    Er innom her innimellom og “ser til deg”. Spennende og ukjent tereng å følge med i. Nå tar jeg juleferie og benytter sjangsen til å ønske deg en fredfylt og fin jul og et godt nytt år fylt med gode opplevelser. Juleferien min starter idag, neste uke går til å få pakket inn julegaver og ordnet litt i huset. før ungene tar ferie uken etter.. Jula og nyttårsaften blir feiret med nær familie på Tenerife. (er ofte i syden i jula) Vi gleder oss alle sammen! stor klem!

    V 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.