Klar for å møte Hausken i morgen.

Nå har jeg sittet og sett på journalen min og ryddet og gjort klart alle papirer jeg skal ha med meg til klinikk Hausken.

Jeg skal nemlig dit i morgen. Jeg vil at Jon Hausken skal få se på journalen min med nye øyne. Han skal jo være veldig dyktig på det med endometriose, så jeg håper virkelig at han kan komme på noen nye gode ideer.

Jeg er utrolig spent på hva jeg får ut av konsultasjonen. Jeg håper at jeg kan gå derfra med nytt håp. For akkurat nå er ikke håpet helt på topp. Jeg er optimist med tanke på at jeg har 7 embryoer på frys, men det hjelper jo egentlig så lite når det ikke vil festes. Hva kan jeg gjøre for å øke sjansene optimalt til fryseforsøk? Jeg skal også ta en vannskanning av livmor, og det er jo en mulighet for at det dukker opp et svar der. Men jeg vet ikke om jeg håper det. Jo, jeg håper det, for da er det jo noe som er lett å gjøre noe med. Men OM det er noe slikt, så kommer jeg også til å bli veldig irritert over at jeg ikke har gjort en slik undersøkelse tidligere.

Men nå må jeg bare ta kvelden og være tålmodig. Svarene kommer kanskje i morgen… Jeg skal til fastlegen min på tirsdag for å få henvisning til hysteroskopi. Den kan avdekke mer enn vannskanning. Så får bare tiden til hjelp.

Jeg har fått en del spørsmål om når jeg tenker neste forsøk og hva slags forsøk det blir. Vel, jeg tror at jeg skal droppe alt som heter hormoner fram til neste forsøk, som blir et fryseforsøk i naturlig syklus. Og jeg trur det blir til sommeren. Jeg er ikke helt klar for et nytt forsøk helt enda kjenner jeg. Jeg og kroppen min trenger litt tid på å komme seg til hektene igjen nå. Så dere som er like utålmodige som meg, så er det bare å finne fram tålmodighetskremen og smøre på i tykke lag.

Jeg skal fokusere på jobb, helse og studier imellomtiden.

Klemmer fra Ønskemor.

2 Replies to “Klar for å møte Hausken i morgen.”

    1. Det har gått så fint så. Har bare kastet 200 000 ut av vinduet… ikke verre… men nå skal det gå da. Har iallefall bestått alle prøver på tålmodighet, iherdighet og har blitt vanvittig mye sterkere på veien. Vanskelig å se det positive i det nå.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.