Så var det over for denne gang. 

Nå vet jeg at det er mange som har gått og ventet på denne oppdateringen altså. Beklager at jeg er så sen. Men jeg fikk sånn hast med å komme meg ut av Trondheim. Måtte være ute av leilighet, med full mage og bilen pakket og klar før Storkfrøken skulle sove. Så det ble litt hektisk i morgentimene. Etter det var jeg jo på veien og da får jeg heller ikke skrevet.

Vi har kjørt til mitt elskede Folldal i dag. Her har jeg jo bodd i mange år så det er mitt andre hjem. Hjertet mitt vil alltid føle seg hjemme her på fjellet. Så det er mulig vi blir her en natt til. Jeg får kjenne litt på det i morgen.

Men altså den hcg-prøven var ingen gladmelding. Den var gått ned til 16 i går fra 19 på tirsdag,  så det betyr nok dessverre at det er over for denne gang og jeg er ikke gravid. Nå er det bare å håpe at mensen kommer raskt så jeg kan rekke å gjøre nytt forsøk før jeg begynner på jobb igjen. Ikke akkurat det dere ønsket å lese vet jeg. Og heller ikke det jeg hadde håpet på å skrive heller. Testen i dag tidlig var blitt mye svakere igjen.

Sånn er livet. Nå sover endelig Storkfrøken. Det blir seine kvelder nå som vi har ferie. Men det er bare deilig for da kan vi sove lenge også.

Ikke akkurat fra i dag, men et deilig sommerferieminne fra forrige uke.

Klem fra Ønskemor

4 Replies to “Så var det over for denne gang. ”

  1. Veldig kjedelig at det ikke gikk denne gangen.. Jeg var så sikker på at det skulle gå! Sender mange varme tanker <3 Kanskje det bare var FOR perfekt i forhold til datoer osv? Neste gang! 😀

  2. Jeg håper virkelig det går veien for deg nå, siden du virkelig så inderlig ønsker deg dette!!! ❤️❤️❤️
    God tur mot de hjemlige traktene dere to!!! ????

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.