Home, sweet home.

Det er ingen tvil om at det er deilig å være på ferie. Men jaggu er det minst like godt å komme hjem i egen seng også. I dag kjørte vi hele veien fra Folldal og hjem, for jeg hadde så hjemmelengsel. Det gikk utrolig bra. Storkfrøken sov til Hamar omtrent og etter det tok vi en stopp på Nebbenes og spiste middag og hygget oss litt og fikk strekt på bena før vi kjørte videre. Nå kjenner jeg at det skal bli godt å sove.

Der vi bodde i Folldal hadde de sånn fin gyngebil som Storkfrøken elsket.

I går fikk vi tatt en kjøretur langt inn i fjellene. Deilige fjell.

Jeg har fått blødninger i dag, så nå er graviditeten definitivt over. Testene var også negative… helt blendahvite. Ingenting å dvele lenger ved.
Sånn er livet… Ønskemor

One Reply to “Home, sweet home.”

  1. Så trist at det ikke klaffet for deg denne gangen heller!!!! <3 <3 <3
    Hva tenker du å gjøre nå? Du snakket jo om muligheten for å rekke et forsøk til om dette gikk gale innen en viss tid før du begynner i jobb igjen. Hva tenker du om dette nå? 😉
    Og så lurer jeg på en ting, du har jo testet helt ekstremt mye den siste tiden. Er det virkelig nødvendig, og kan det ha negative innvirkninger
    på den lille/de små i magen? Jeg tenker at tester så ofte helt klart genererer mye stress både hos den/de i magen og hos mor!! ??? Men er det nødvendig, så er det nødvendig!!!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.