Jeg er gravid

Men det hjelper så veldig lite med denne testen akkurat nå. Jeg blør en del og streken på de analoge testene er svakere og synes egentlig ikke lenger. Jeg ble egentlig VELDIG overrasket over at clear-blue-digital viser dette nå. Jeg må nok bare begynne å forberede meg på neste runde 🙁

image

 

Ønskemor

18 Replies to “Jeg er gravid”

 1. Ta en ny test om ca. 1 uke, men gled deg over at du akkurat nå er gravid! 🙂 Blødninger i svangerskapet kan være helt normalt!

 2. Jeg tror det kan variere litt fra test til test hvor sterk streken er (?), iallefall hvis du bruker disse billige testene fra nettet. Gå og ta en massasje eller noe 😉 Og vent noen dager med å teste på nytt. God klem

 3. Jag är också glad att du är gravid. Ta ett nytt test om en vecka. Kan du göra ett blodprov för att mäta dina HCG-nivå?

 4. Følger med og håper inderlig at alt går bra for deg.
  Teststrimlene varierer veldig fra test til test ja, men de burde blitt litt sterkere i farge hvis du tester med dem annenhver dag over ei uke for eks. ( jeg har brukt maaaaaange).
  Hvis du har små blødninger kan det også komme fra Crinonen, det hadde jeg og, skummelt men heldigvis bare av det.
  Men du skal jo ta en blodprøve og da tar de sikkert en til om noen dager og det er absolut eneste som kan fortelle deg nå om HCGen går opp eller ikke.
  Jeg tenker på deg og krysser fingrene!

 5. Så trist å høre Ønskemor, høres ut som du kan ha en kjemisk. Det er vondt å få positiv test uten at det blir noe mer. Men krysser fingrene for at det ikke er det, lykke til 🙂

 6. Satt ikke du inn to egg også? Kan jo være en sjanse for at ihvertfall ett av dem klarer brasene.. Det krysser jeg alt jeg har for.. Tvi, tvi for at blødningen er “ufarlig”, og at dette går veien likevel! Heia deg!

  1. Joda, jeg klamrer meg til håpet om at kanskje en kan klare seg. Men jeg er IKKE optimist nå. Jeg har en sterk mistanke om at dette bare en såkalt kjemisk graviditet.

 7. Nei nei nei, sånn skal det ikke gå! Men husk hvor mange som blør og som likevel får friske og fine barn – får satse på at du er en av dem!!

 8. Krysser fingrene for at testen blir sterkere om noen dager og at blødningen avtar.

  Under 2.ivf fikk jeg positive tester fra rugedag 9. Testene var like sterke som dine, men ble ikke sterkere. Jeg begynte å blø dag 14, og samme dag fikk jeg også positiv digital test. Det var desverre kjemisk, og testene ble negativ et par dager etter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.