Vi er i Se og Hør!

IMG_7300-3

Ryktene skal ha det til at jeg og Storkfrøken er i Se og Hør nå. Det skal ikke forundre meg, for det var et par journalister på besøk for et par uker siden 😉 Han lovet å fortelle meg når det skulle komme, men det har han visst glemt. Shit au. Jeg får løpe og kjøpe i morgen. Håper det blei bra. Jeg tror det.

I dag har jeg og Storkfrøken lekt fotograf og fotomodell. Fotomodellen var naturtalent, mens fotografen har stadig litt forbedringspotensiale. Derfor går jeg på babyfotokurs, et Mamarazzikurs. En kursrekke over 4 ganger ved Syverud Foto  i Oslo. Der går jeg på kurs sammen med noen andre enestående mammaer.

Jeg fikk i hjemmelekse å sette opp fotostudio i stuen min. Det har jeg gjort. Så har jeg kledd opp Storkfrøken i en søt shorts og prøvd meg litt frem. Framover skal jeg ta flere bilder. Men det blir kun korte fotosessions om gangen. Fotomodellen har ikke veldig lyst til å holde på så lenge om gangen nemlig.

Her er noen flere bilder.

IMG_7284-1 IMG_7299-2 IMG_7303-4

Ha en god helg folkens!

Klem fra Ønskemor

5 Replies to “Vi er i Se og Hør!”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.