Jeg vil gi bort en helt ny nabby babycall

//Annonse//

Vinneren er trukket og ble Gabriel. Gratulerer så mye!

For en tid tilbake skrev jeg om babycallen min, Nabby. Nå er jeg så heldig at Nabby ønsker å gi bort en babycall til en av mine lesere. Det er booket for giveaway på mittstorkebarn.

IMG_6965

Jeg blir bare mer og mer fornøyd med nabby. Den er så enkel å bruke. Det går liksom ikke an å gjøre feil: Skru den på og åpne appen på telefonen. Resten går av seg selv. Appen er gratis, men jeg har kjøpt alle tilleggsfunksjonene for 9 kroner og det gir meg flere muligheter enn bare å få beskjed om når Storkfrøken våkner. Jeg vet alltid hvilken temperatur det er på rommet hennes eller i vognen der hun sover. Jeg har en logg som viser søvnmønsteret hennes. Det vil si, når nabbyen har vært påslått. Jeg kan stille inn slik at jeg får alarm dersom temperaturen blir for høy eller lav og jeg kan selv definere hva som er for høyt eller lavt. Jeg kan til og med slå på lytting. Hvis jeg lurer på om det stemmer at det er helt stille der inne. Det har nemlig hendt at jeg har lurt på det. Det hender at hun er våken, men ikke gråter og da slår ikke nabbyen ut, men jeg kan likevel høre på pusten hennes at hun er våken. Helt utrolig, men Storkfrøken kan faktisk ligge å kose seg en del i sengen alene når hun våkner noen ganger. Da ligger hun som oftest og småprater med seg selv, eller lager lyder som høres nesten ut som at hun synger. Det er de deiligste lydene som mammahjertet smelter helt fullstendig av.

Du kan lese mer om hva jeg synes om nabby her.

Du kan besøke nabbys hjemmeside her.

Regler for å delta i denne konkurransen: Du må svare på et inngangsspørsmål: Hvor raskt kan du lade opp Nabby? (hint: sjekk ut Nabbys hjemmeside)

 1. Du kan samle inntil tre lodd (C er obligatorisk):
  1. Lik og del min side på facebook = ett lodd
  2. Lik og del giveaway-bildet som ligger på facebooksiden min = ett lodd
  3. Skriv svaret på inngangsspørsmålet i en kommentar her eller til giveaway-bildet på facebook = ett lodd
   (Husk å skriv hvor mange lodd du skal ha sammen med svaret ditt)

Håper du vil bli med.

Klem fra Ønskemor

13 Replies to “Jeg vil gi bort en helt ny nabby babycall”

 1. 1 lodd på meg. Og svaret på spørsmålet er 1 time! Den så knall kjekk ut! Krysser det jeg har for vinnerlykke når det gjelder!

 2. 1 lodd på meg! Kommenterer her! Har fått teste min venninnes Nabby! Den er genial! Perfekt med bare èn enhet og fantastisk batteritid! Svarer på s er 1 time lading 🙂

 3. 1 lodd blir d vel siden jeg ikke fikk til å dele facebooksiden. Jeg likte den da veel og merke. Svaret på spørsmålet er 1 time. Hadde vært supert å vinne en slik siden vi har barnebarnet på overnatting ganske ofte ☺

 4. Svaret er 1 time 🙂
  Ønsker meg veldig en slik. Har hatt en babycaller tidligere men den gikk i stykker. Kjenner jeg savner den tryggheten at jeg hører min lille med engang.
  Trekker 3 lykkelige lykkelodd 🙂 Likt siden, delt på facebook !

 5. Det tar 1 time å lade den. Nå har jeg likt og delt på Facebook og har 3 lodd 🙂

  Håper på en utrolig flaks for jeg ønsker meg virkelig en Nabby.

  Lykke til med den lille !

 6. Det tar 1 time å lade Nobby. Utrolig flott premie som jeg trenger her . Jeg synes det er flott rekkevidde på den, over 300 meter er superbra <3 Trekker 3 lodd og kommenterer på fb også.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.