Den perfekte stellevesken for tvillingmødre og tøybleiemødre.

//Skrevet i samarbeid med Amvina.se//

Jøjemeg som jeg gleder meg til å flytte ut av alle sykehusbaggene. Da jeg ble innlagt i uke 28+1 hadde jeg ingenting klart for sykehuset. Mens i tiden jeg var hjemme, var det noe av det første og viktigste jeg fikk på plass. Nå er det snart to måneder siden jeg ble innlagt første gangen og siden har jeg jo bodd i bager både (delvis) hjemme og på sykehuset.

Når jeg kommer hjem fra sykehuset neste gang skal jeg endelig flytte ut av alle bagene for godt og bare være hjemme. Deilig. Så er det tid for en ny bag; stellebagen! Jeg har fått meg en finfin SkipHop duo Double Signature som passer perfekt til tvillingvogner og oss mammaer med masse bagasje. Tenk at jeg i en periode nå kommer til å ha tre bleiebarn. Det gjør meg veldig motivert til å prøve å få Storkfrøken bleiefri iallefall på dagtid i løpet av sommeren. Jeg vet ikke om jeg klarer det, men hun virker motivert og har allerede gjort en god del på potta før jeg ble innlagt på sykehus. Etter innleggelsen har pottetreningen blitt mindre viktig, men til sommeren blir det nok bedre tid til slikt. Det er jo en god del barn som blir bleiefrie den sommeren de har fylt to, så jeg tror ikke det er umulig. Da er det en stor fordel at hun bruker tøybleier, for barn med tøybleier kjenner seg ofte mer våte og blir mer bevisst på hva som skjer når de tisser. Så jeg går på med godt mot.

I tillegg til at jeg har fått meg en selv, så  er jeg så heldig at jeg har fått lov til å gi bort en slik Skip Hop Duo Double Signature stellebag i forbindelse med at Barnas Hus også har begynt å føre merket. Giveawayen kommer til å foregå på min facebookside (Eneståendemor), så for å være med i trekningen må du inn der. Gleder meg til å få gitt bort en slik finfin veske til en av dere. (og pst, ja, den inneholder en stellematte, men KAN også brukes til mye annet enn som stelleveske. Jeg kommer nok til å bruke min til mye annet etterhvert også)

Det jeg liker så godt med vesken er at at den har god plass (selvfølgelig), men også at den har så mange lommer. Da er det så mye enklere å finne fram ting og tang når man er ute på tur. Totalt har den faktisk 16 (!) lommer. Det kommer godt med. Og den er veldig godt tilpasset tvillinger i og med at fire av lommene er flaskeholdere (to utvendig og to innvendig) og den er såpass bred at den fint kan henge på en tvillingvogn. Vesken har kjekke spenner på hver side som gjør at den enkelt festes til barnevognen. Skulderreimen er justerbar og passer dermed de fleste og knappene på de utvendige lommene er magnetknapper, så de er veldig enkle å åpne og lukke med kun en hånd. DET er kjekt for en travel mamma. Vesken er selvfølgelig fri for ftalater, og det synes jeg er et must og burde være en selvfølge om dagen. Vesken er så stor som 46x11x34cm.

Storkfrøken har jo stort sett brukt tøybleier siden hun ble født og det kommer jeg til å gjøre med guttene også. Det er ikke til å komme unna at tøybleier tar litt mer plass enn vanlige engangsbleier. Jeg har klart meg fint med en mindre stelleveske til ett tøybleiebarn altså, men jeg har allikevel noen ganger savnet en litt større veske, så jeg tenker at denne stellevesken er super for alle som bruker tøybleier til bare ett barn også. Kan man egentlig få nok plass i en stelleveske da?


Jeg måtte bare teste den ut i dag og fylte den opp med alt jeg kom på at jeg kunne trenge på tur med tre bleiebarn. Jeg kom helt sikkert ikke på alt, men jaggu er det mye god plass igjen. Jeg er særlig glad for alle de utvendige lommene som gjør at jeg kan komme enkelt til slike ting som man kan trenge fort.

Jeg har jo skaffet meg vognen Bugaboo Donkey som tvillingvogn og selv om den ikke står som tvillingvogn riktig enda så måtte jeg jo bare prøve veska på vognen. Vognen er allerede litt bredere enn vanlige enkeltvogner i og med at den har plass til handlekurv på siden, men når den blir tvillingvogn blir den enda bredere. Det blir så bra!!! Så når Storkfrøken var ferdig med å sove i dag, så tok vi oss en liten trilletur med vognen med stellebag og alt som trengs til mine tre barn oppi. Samtidig fikk hun testet ut “vognsykkelen” som jeg har funnet brukt på finn.no. En liten tyvstart altså. Men det VAR så stas <3. Nå ser jeg på bildet at jeg må henge bagen litt høyere på håndtaket slik at den ikke henger helt oppi beina på barna i vognen. Jøjemeg som jeg gleder meg nå til det hele blir realitet. Håper jeg kommer til å klare å få trillet mye til barnehagen for å levere Storkfrøken til sommeren. Hun digget iallefall den nye “sykkelen” sin.
Hvis du ønsker deg en Skip Hop Duo Double Signature er du bare noen få trinn unna å være med i trekningen og det er å gå til facebooksiden min, finne giveawayen der og følge instruksene der.

Hvis du ikke skulle vinne vesken, så koster den 1149,- hos Barnas Hus, men den føres andre steder også som herherherher og her

Masse lykke til!

Katinka

 

6 Replies to “Den perfekte stellevesken for tvillingmødre og tøybleiemødre.”

    1. Ja, det var noen som tipset om den i en facebookgruppe, men jeg fant den ikke i noen nettbutikker, så da satte jeg den på autosøk på finn.no og der dukket den jaggu opp. Da var jeg så fornøyd. Den er gammel og litt slarkete, men med litt kjærlig pleie og omtanke fra bestefar så blir den kjempebra. og moro at Storkfrøken digget den. Hun har fått helt dilla på sykkel generelt nå. Så det er nesten så jeg ikke orker å ta henne med ut, for det er alltid hyl og grin og en kjempekamp for å få henne inn igjen. 😀

        1. haha… huff… ikke akkurat slik det føles nå altså. Men hun er iallefall heldig som har en mamma som har så fine foreldre igjen som virkelig stiller opp nå som mammaen ikke er helt på topp.

    1. Hun bruker tøybleier der også. Lommebleier med veldig gode innlegg. For personalet blir det ikke stor forskjell. Eneste forskjellen er at de putter brukt bleie i en pose som jeg sender med. Istedenfor i søpla.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.