Den “store” dagen!

Ja, da skjer det i dag, på NRK1 klokka 19.45.

Ønskemor

9 Replies to “Den “store” dagen!”

  1. Yey! Fy flate så tøff du er! Jeg ble megaimponert over deg og synes du gjorde en MEGET god figur i programmet. For en gangs skyld synes jeg faktisk at hele programmet som omhandlet temaet hadde en god vinkling! Jeg ønsker deg så gjerne å få oppfylt drømmen din om en liten bebis! Takk for at du bidrar til åpenhet rundt temaet!Stor klem <3

  2. Nesten så jeg burde skrive at jeg er stolt som "kjenner" deg. Det var utrolig bra program, nå er du kjendis. Kan jeg be om autografen? Hehe.. :DTok deg bra ut på tv! Hell og lykke, selv om jeg visste resultatet, så ble jeg litt lei meg!klem

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.