Den “store” dagen!

Ja, da skjer det i dag, på NRK1 klokka 19.45.

Ønskemor

9 Replies to “Den “store” dagen!”

  1. Yey! Fy flate så tøff du er! Jeg ble megaimponert over deg og synes du gjorde en MEGET god figur i programmet. For en gangs skyld synes jeg faktisk at hele programmet som omhandlet temaet hadde en god vinkling! Jeg ønsker deg så gjerne å få oppfylt drømmen din om en liten bebis! Takk for at du bidrar til åpenhet rundt temaet!Stor klem <3

  2. Nesten så jeg burde skrive at jeg er stolt som "kjenner" deg. Det var utrolig bra program, nå er du kjendis. Kan jeg be om autografen? Hehe.. :DTok deg bra ut på tv! Hell og lykke, selv om jeg visste resultatet, så ble jeg litt lei meg!klem

  3. Tusen takk! Jeg kommer tilbake senere med flere kommentarer til programmet 🙂 Det er bare altfor mange svar å skrive nå, både her og facebook og sms.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.