Det ordner seg for snille piker :-) syklusdag 11

Jeg har enda ikke funnet en positiv eggløsningstest, men den er klart mørkere enn den som jeg hadde på bildet i går, så det er nok noe på gang altså. Av en eller annen grunn har jeg en sterk følelse av at Personaen min kommer til å fortelle meg at jeg har en positiv eggløsningstest i morgen. Det blir spennende. Da er jeg veldig spent på om hva de på Storkklinik kommer til å anbefale. Utrolig spennende faktisk.

 

Så har jeg endelig mannet meg opp til å fortelle de på jobben at min siste dag blir i morgen og det ble ikke veldig godt mottat, men de som vet grunnen synes det er greit og forstår meg, så da er iallefall det i orden. Jeg har fremdeles bittelitt jobb igjen som jeg skal sitte med i natt. Hersens nattarbeid, men når man er flink til å utsette til siste liten, så blir det slik. I morgen skal jeg iallefall gjøre meg så ferdig at jeg kan si ha det til elevene og kollegene, så få jeg ta ryddearbeidet litt ut i ferien. Det er så deilig å vite at jeg helt fint kan få til to insemineringer nå, uten at jeg må droppe noen forpliktelser, selv om jeg uansett kommer til å føle på at jeg er borte siste dagen og avslutningen.

 

Åh, lettelse…

 

Ønskemor

11 Replies to “Det ordner seg for snille piker :-) syklusdag 11”

  1. Krysser fingrene for deg 😀 Håper virkelig det klaffer denne gangen:) Er selv på syklusdag 10 idag, så bgeynner med testing snart, da jeg tror jeg har el på syklusdag 16, sånn ca.:)
    Kanskje det klaffer for oss begge denne gangen, da 😉

  2. Andreas: Tusen takk! 🙂 Interessant… ikke noe nytt egentlig, men egentlig litt trist å tenke på om det er slik at far må være fraværende for at dette skal komme sterkere fram hos gutter.

  3. Du har rett i at det ikke er helt nytt nei. 🙂
    Men vet ikke om jeg tror at det er slik at far må være fraværende. Jeg tror (jeg tror altså :P) at det er slik at det er bedre med en omsorgsfull og omtenksom, god far enn med en som vil lære sønnen å bli macho, å bli “mannlig”, å være tøff, hard, osv. Jeg tror det er der det ligger. Og det er det jeg har forsøkt å gi uttrykk for, om enn litt klumsete, det er bedre for et barn å vokse opp uten en far enn med en far som mangler de varme, gode egenskapene. 🙂

  4. Andreas: Neida, ikke så klumsete… men jeg er nok enig med deg 🙂 Det er jo ikke så verst å ha en snill far heller om jeg skal si det selv… og brødrene mine har jo også blitt snill og omsorgsfulle menn…. og de har jo hatt en pappa 🙂 Du får se han ene på tv 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.