Drømmer!

Et av symptomene på graviditet som jeg skrev om i går var at drømmene blir mer tydelige. Da jeg leste det, hoppet jeg nesten av stolen her jeg satt for jeg har virkelig hatt tydelige drømmer i det siste. Siden natt til onsdag trur jeg det var, har jeg husket veldig godt hva jeg har drømt om. Jeg kan virkelig ikke huske sist jeg husket drømmen min når jeg har våknet.

Den første drømmen handlet om alle dere bloggvenner! Det var en utrolig spesiell drøm. Jeg drømte om Tuppen og Lillemor, Pergoberta, Et ønske så stort og En blir To? iallefall, men jeg trur det var mange fler der. Det var et slags treff for anonyme prøver. Jo mødrene til Mia var der også. Praten dreide selvfølgelig om frustrasjon og alle mulige slags tips om hvordan man kan bli gravide. Husker vi presenterte oss for hverandre og jeg syntes det var så hyggelig å få ansikter på alle mine nye venner. Vi lo og vi gråt…. det var veldig merkelig…

Det er så rart å huske drømmene plutselig og iallefall så klart. Da jeg i tillegg leste at det var vanlig tidlig tegn hos gravide, ble jeg virkelig overrasket. Jeg vet ikke hva jeg skal tro. Det er selvfølgelig litt vanskelig å ikke tro at jeg er gravid når jeg tenker på det. Men allikevel har jeg VELDIG på følelsen at jeg ikke er det.

Tok en test i dag også; Blendahvit

Edit: Deler av innlegget er fjernet.

2 Replies to “Drømmer!”

  1. Masse, masse lykke til! Man kan bli sprø av å gå slik å fundere og tenke, gruble og lengte!
    Jeg er litt grublete jeg også for tiden, eller egentlig veeeldig grublete.. Vi venter jo ikke på en mulig graviditet, selv om en god kamerat sammenligner denne prosessen med et svangerskap. Vi er godkjente forsterforeldre og et fosterbarn kan når som helst dukke opp på trammen vår. Eller det kan ta lang tid. Det vet vi ikke.
    Igjen; masse lykke til! Jeg følger deg spent videre og krysser fingrene for deg!

  2. Solblom: Ja, det er ikke så rart at du grubler også. Det er jo store forandringer i livene våre. Og i tillegg så innebærer det at vi får stor betydning for andres liv. Man gjør seg mange tanker rundt det. Så spennende. Lykke til! Jeg følger spent med på dere også.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.