Blogg

Unnskyld blogg.no ikke gi meg dårlig karma nå – jeg blir!!!!!

Ok, jeg har litt lavere blodtrykk nå. Og jeg skal prøve å gjenfortelle hva det sto i innlegget jeg skrev så flott tidligere i dag, men som forsvant (ARGH).

Jeg var så strålende fornøyd fordi jeg hadde funnet en løsning på et av mine store irritasjonsmomenter på blogg.no. Eller det vil si. Den vennetingen. Det er både det beste og det verste med blogg.no. Det er best fordi vi kan følge hverandre. Jeg leser din og du leser min. Det er kjempehyggelig og en fin måte å kommunisere på. Problemet blir når det begynner å bli veldig mange som vil være venner med meg. Eller det er jo egentlig hyggelig det også. Jeg bare håper at de fleste vil være venner med meg fordi de vil lese bloggen min og ikke fordi de bare håper at jeg leser deres. Jeg ønsker å lese alle, men tiden strekker desverre ikke til. Så da må jeg begynne å velge ut noen. Jeg ønsker først og fremst å følge de bloggene som dreier seg om det samme som jeg blogger om pluss noen fler som jeg liker å lese. Ok, men nå er lista med oppdateringer blitt så lang at det ble vanskelig å plukke ut de bloggene på lista som jeg ville lese og enkelte innlegg går meg hus forbi.

Det var da jeg kom på noe jeg hadde vært innom tidligere og det var bloglovin.com. Der kan man finne alle bloggene man følger og få oppdaterinene dit. Nå har jeg funnet alle bloggene jeg vil følge (tror jeg, mulig det dukker opp flere etterhvert som jeg har oversett) og jeg fikk en liste på hele 32 (!) blogger. Huff, jeg har jo egentlig ikke tid. Men det er jo spennende også da. Det er så greit å ha en fane med bloglovin oppe, for der kommer det et tall i parentes om det er innlegg som jeg ikke har lest enda, så jeg kan se det selv om jeg egentlig er på en annen side. Veldig kjekt.

Eneste ulempen med bloglovin slik jeg har erfart så langt er at det går forferdelig tregt! Jeg håper det bare er på grunn av det dårlige nettet mitt. Men jeg trur det egentlig ikke.

En annen ting jeg har gjort i dag er å lage en profil på Twitter. Jeg fikk ideen fra ei dansk jente jeg mailer med. Hun mente at det var en fin måte å komme i kontakt med andre som prøver å få barn på denne måten og andre aleneforeldre. Jeg må si at jeg fremdeles er litt usikker på Twitter, men jeg er villig til å gi det en sjans. Det ble veldig internasjonalt da. Fant en amerikansk nettside som virket interessant: singlemommyhood.com. Så fant jeg også en utenlandsk blogg. Denne har visst fått noen priser og hun som skriver den har også skrevet en bok om det å date som singel mor. Den virket veldig spennende å lese.

Nå er jeg fornøyd for dette ble jo et enda bedre innlegg enn det dumme innlegget som blogg.no klarte å miste for meg i dagtidlig. Nå krysser jeg bare fingrene for at dette blir da. Jeg tar en sikkerhetskopi just in case.

EDIT: Er det foresten noen som har noe erfaring med bloglovin.com? Hva synes dere om bloglovin.com: For tregt, eller greit?

14 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.