Unnskyld blogg.no ikke gi meg dårlig karma nå – jeg blir!!!!!

Ok, jeg har litt lavere blodtrykk nå. Og jeg skal prøve å gjenfortelle hva det sto i innlegget jeg skrev så flott tidligere i dag, men som forsvant (ARGH).

Jeg var så strålende fornøyd fordi jeg hadde funnet en løsning på et av mine store irritasjonsmomenter på blogg.no. Eller det vil si. Den vennetingen. Det er både det beste og det verste med blogg.no. Det er best fordi vi kan følge hverandre. Jeg leser din og du leser min. Det er kjempehyggelig og en fin måte å kommunisere på. Problemet blir når det begynner å bli veldig mange som vil være venner med meg. Eller det er jo egentlig hyggelig det også. Jeg bare håper at de fleste vil være venner med meg fordi de vil lese bloggen min og ikke fordi de bare håper at jeg leser deres. Jeg ønsker å lese alle, men tiden strekker desverre ikke til. Så da må jeg begynne å velge ut noen. Jeg ønsker først og fremst å følge de bloggene som dreier seg om det samme som jeg blogger om pluss noen fler som jeg liker å lese. Ok, men nå er lista med oppdateringer blitt så lang at det ble vanskelig å plukke ut de bloggene på lista som jeg ville lese og enkelte innlegg går meg hus forbi.

Det var da jeg kom på noe jeg hadde vært innom tidligere og det var bloglovin.com. Der kan man finne alle bloggene man følger og få oppdaterinene dit. Nå har jeg funnet alle bloggene jeg vil følge (tror jeg, mulig det dukker opp flere etterhvert som jeg har oversett) og jeg fikk en liste på hele 32 (!) blogger. Huff, jeg har jo egentlig ikke tid. Men det er jo spennende også da. Det er så greit å ha en fane med bloglovin oppe, for der kommer det et tall i parentes om det er innlegg som jeg ikke har lest enda, så jeg kan se det selv om jeg egentlig er på en annen side. Veldig kjekt.

Eneste ulempen med bloglovin slik jeg har erfart så langt er at det går forferdelig tregt! Jeg håper det bare er på grunn av det dårlige nettet mitt. Men jeg trur det egentlig ikke.

En annen ting jeg har gjort i dag er å lage en profil på Twitter. Jeg fikk ideen fra ei dansk jente jeg mailer med. Hun mente at det var en fin måte å komme i kontakt med andre som prøver å få barn på denne måten og andre aleneforeldre. Jeg må si at jeg fremdeles er litt usikker på Twitter, men jeg er villig til å gi det en sjans. Det ble veldig internasjonalt da. Fant en amerikansk nettside som virket interessant: singlemommyhood.com. Så fant jeg også en utenlandsk blogg. Denne har visst fått noen priser og hun som skriver den har også skrevet en bok om det å date som singel mor. Den virket veldig spennende å lese.

Nå er jeg fornøyd for dette ble jo et enda bedre innlegg enn det dumme innlegget som blogg.no klarte å miste for meg i dagtidlig. Nå krysser jeg bare fingrene for at dette blir da. Jeg tar en sikkerhetskopi just in case.

EDIT: Er det foresten noen som har noe erfaring med bloglovin.com? Hva synes dere om bloglovin.com: For tregt, eller greit?

14 Replies to “Unnskyld blogg.no ikke gi meg dårlig karma nå – jeg blir!!!!!”

 1. Bloglovin er genialt ja. Veldig enkel måte å holde styr på alle bloggene en vil følge med på. De jeg har som venner legger jeg ikke til der, men det er jo mange andre man finner interessante og som kanskje også bruker blogspot – og da er bloglovin supert.
  Jeg synes også den oppdater ganske tregt etter innleggene faktisk publiseres, men jeg synes ikke det gjør noe 🙂 Bra du blir her 😉

 2. Et ønske så stort: JA, jeg er glad for at jeg bestemte meg for det jeg også nå. Har plutselig fått veldig mange flere lesere her også. Det er jo hyggelig.

 3. Jeg digger Bloglovin, er bare der jeg følger blogger, er man ikke på bloglovin orker ikke jeg å følge 🙂 trenger det enkelt..
  Fin blogg du har forrresten 🙂 jeg følger deg videre..
  Ha en fortsatt fin kveld 🙂

 4. June: Ja, jeg synes det virker veldig greit altså. Veldig hyggelig at du liker bloggen min og vil følge den videre 🙂 Jeg har lagt til din også. Liker strikkeinnlegg 🙂

 5. Sverger til Bloglovin:) Veldig greit å få det opp der hvem som oppdaterer så en slipper å gå gjennom hele lista. Ja det går litt tregt til tider, men er det en blogg du er nyskjerrig på så er det jo bare å gå inn å se:)
  Lykke til videre på veien.Prøver å følge med på deg og hvordan det går. Spennende prosess, jeg har fått mine på vanlig måten. men har flere venninner som strever med å få barn både i forhold og som singel. Tipser de om bloggen din, kanskje de kan få noen gode tips;)
  Ha en fin lørdag.

 6. vimsa: Så hyggelig at du anbefaler bloggen min til andre. Og hyggelig at du følger med. Jeg trur det er mange som følger meg, som jeg ikke vet om. Og det er veldig hyggelig å høre om. Håper jeg kan være til hjelp.
  Ja, jeg er veldig fornøyd med Bloglovin så langt. Jeg følger jo med på vennene mine her også i tillegg til på bloglovin. Bloglovin hjelper meg i å fange opp innlegg jeg kanskje overser.

 7. Pergoberta: Du trenger tydeligvis ikke være medlem da. For jeg fant deg der jeg. Jeg fant alle jeg ville følge og flere til. Så det var veldig greit. Kan hende den søker opp på adressa som jeg skriver inn og da kan den jo søke opp når det er nye innlegg der. Det var også veldig greit å putte bloggene i forskjellige kategorier etter hva de handler om.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.