Egentid

image
Stille i heimen

Jeg har tidligere skrevet at jeg har fått en del hjelp av mamma med Storkfrøken. Iallefall i starten. Det var gull verdt. Etterhvert som hun ble større, så har jeg jo klart meg mer selv. Men noe særlig med egentid har det ikke vært snakk om noen gang. For mamma har jo stort sett kommet hit og hjulpet meg mens jeg har vært her, eller hun har passet storkfrøken her hjemme, mens jeg har stukket ut små ærend. Til og med fikk jeg til å gjøre en liten jobb for svømmeklubben en kveld.

Men i dag har jeg virkelig fått avlastning. Mamma kjenner ei som ble mamma omtrent samtidig som meg og hun har lenge tenkt å besøke henne, men aldri fått tid. Men i dag fikk hun tid, og så kom hun på at det hadde vært hyggelig å ha med seg Storkfrøken dit, siden jentene er omtrent like gamle. Dermed fikk jeg en dag helt alene. Jeg har gledet meg på en måte. Gledet meg til å få gjort noe av det jeg ikke får gjort når jeg er alene med baby, samtidig som jeg har vært veldig spent på hvordan det blir og nå om de har vært bort et par timer, så kjenner jeg at jeg grubler veldig på hvordan de har det. Om Storkfrøken klarer seg uten meg så lenge?Jeg vet selvfølgelig svaret. Ellers hadde jeg ikke sendt dem avgårde. Storkfrøken kjenner jo mamma så godt. Det ville vært omtrent som å sende henne ut med pappaen. Så dette er nok helt klart værst for meg. Det skal jeg holde ut. Mamma ville til og med ha med middagsglass til henne, så nå er jeg spent på hvor lenge de blir.

Imellomtiden skal jeg gjøre noe annet enn å sitte her å blogge.

Nyt dagen og livet og alt du har.

Klem fra Ønskemor

2 Replies to “Egentid”

  1. Så godt å høre. Frøkna di har det sikkert flott, mamma´n din nyter sikkert å være sammen med barnebarnet sitt, og du trenger og fortjener litt egentid. Flotters :))
    Klem fra Lisbeth

    1. Ja, vet du. Det gikk aldeles trålende altså. De hadde kost seg maks og var borte fra elleve til 15.30. Så da fikk jeg både gjort litt og slappet av en del. Deilig rett og slett å vite at hun kan ha det fint selv om hun ikke er sammen med meg hele tiden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.