Siste oppdatering

Dere som ikke er interessert i intime detaljer trenger igrunnen ikke lese dette innlegget.

 

Den lille blødningen jeg hadde i går gikk over etter noen timer, det var bare litt brunt i trusa, og litt friskt blod på papiret i noen formiddagstimer. I dag har det vært så vidt en anelse av rosa på papiret. Jeg satser knall hardt på at det var litt festeblødning. Jeg var så dum at jeg tok en graviditetstest i dag, men den var selvfølgelig negativ.

 

Bedre lykke neste dag… he he…

 

Ønskemor

7 Replies to “Siste oppdatering”

 1. Det blir utrolig spennende å følge deg videre:) Jeg er spent på om du får positiv test. Høres jo veldig ut som festeblødning:) Men man kan jo aldri vite med denne kroppen, hva den tenker og funderer på:P
  Lykke til:)

 2. Hurra for festeblødning!!! Jeg var på Stork på mandag, fikk tatt UL som viste PERFEKTE forhold og en stor folikkel, og tror faktisk jeg kjente eggløsningen natten etter. Den var mye vondere enn det jeg tror jeg har kjent før. Nå er jeg spent på både dine og mine vegne…;o)

 3. Kødder du? Vi er interessert i ALLE intime detaljer 🙂
  Krysser fingrene for festeblødning!!!!!!!!!!!

 4. Krysser fingrene 🙂 Jeg hadde IKM på tirsdag – fortsatt ingen mens, men heller ingen positiv test.. Herremin, er så spent, men tør heller ikke håpe så mye — er så kjemperedd for å bli skuffet ..
  Håper det klaffet for deg denne gangen 😉 Hørtes forresten ut som en festeblødning 😀
  Masse lykke til! 😀

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.