Så lei av negative tester

Ja, jeg innrømmer at jeg har testet flere dager nå. Ja, jeg er lei av negative tester. Jo nærmere 15 dpo jeg kommer, som er i morgen, desto værre blir det å få en negativ test. I morgen vet jeg ikke om jeg orker å teste. Jeg bør ikke teste i morgen. Nå prøver jeg å forberede meg på at tante rød skal komme i morgen eller på søndag og det er det jeg forholder meg til og venter på. Jeg skal ikke teste mer, før på mandag om ikke den ekle røde tanta har kommet da. Jeg er sliten og lei av å lure og gruble og ikke vite, men samtidig håpe. Nå har jeg på følelsen av at tanta kommer i helgen 🙁

 

Ønskemor

6 Replies to “Så lei av negative tester”

  1. det kan være du er som meg, kroppen min bruker litt ekstra tid før en graviditetstest slår ut.. =) sist jeg var gravid testet jeg ikke positivt før en 4 dager etter jeg skulle hatt mensen :)! Jeg krysser fingrene for at du er gravid 😀

  2. Alt håp er enda ikke ute, så jeg krysser fremdeles fingrene for deg! 😀 Om det hjelper er en annen ting, men det gjør hvertfall ingen skade! Jeg gidder ikke å si at du ikke skal tenke på det, og ikke stresse og sånt, for det er umulig!

  3. Huff, vet ALT om denne fæle ventetida…! Jeg testet ikke før en dag etter IKM, så jeg krysser fortsatt fingrene!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.